Tracksuits: Όταν το sporty outfit γίνεται η απόλυτη τάση!

Όταν οι celebrities δημιουργούν την απόλυτη τάση για φέτος…
Tracksuits: Όταν το sporty outfit γίνεται η απόλυτη τάση!



Tracksuits, ή αλλιώς η φόρμα του γυμναστηρίου μας. Η κλασσική φόρμα, με τις ρίγες στο πλάι, και το cool ύφος. Αυτή η φόρμα λοιπόν, φέτος εχει γίνει η απόλυτη τάση! Την ιδέα μας την έδωσαν πολλές celebrities, που αναδεικνύουν την συγκεκριμένη τάση, με διάφορους τρόπους και πολλες παραλλαγές. Την είδαμε να κυκλοφορεί πολλές φορές στα fashion weeks αλλά και σε street styles. Σε sporty ύφος, αλλά και σε πιο femine, συνδυασμένο μέχρι και με high heels! Σαν ιδέα μας αρέσει πολύ, και σίγουρα θα το επιχειρούσαμε. Συνδυάζει το αγαπήμενο μας sporty look με ένα πιο chic, θηλυκό αλλά και σεξι αέρα.

Μπορείς πολύ εύκολα, να φορέσεις την συγκεκριμένη τάση, πρωί και βράδυ, η μόνη αλλαγή που έχεις να κάνεις, είναι στο παπούτσι. Από sneakers μέχρι τακούνια. Το έχουμε δει σε όλες τις version και μας αρέσει σε όλες τις περιπτώσεις. Μην ξεχνάς πως είναι πάρα πολύ άνετο, και θα σε βολέψει για όλες τις ώρες της ημέρας, δίνοντάς σου το πιο stylish look!

Η ποικιλία που θα βρεις στην αγορά είναι πολύ μεγάλη, από χρώματα και υφάσματα, μέχρι γραμμη και ύφος. Διάλεξε όποιο στυλ ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, και φρόντισε να το δοκιμάσεις!

Ετοιμάσαμε μια gallery, με την πιο hot τάση του χειμώνα, που δεν είναι άλλη απο tracksuits! Διάλεξε πια φόρμα σου ταιριάζει περισσότερο, και φόρα την όλο το χειμώνα… Γιατί χειμώνας, χωρίς φόρμα δεν γίνεται!