Βαρέθηκες το στιλ σου; 20 street style looks για να υιοθετήσεις τώρα

Είσαι έτοιμη γιαξεχωριστές εμφανίσεις;
Βαρέθηκες το στιλ σου; 20 street style looks για να υιοθετήσεις τώρα



Είναι λογικό, μην αισθάνεσαι άσχημα και μην ρίχνεις όλες τις ευθύνες στον ευατό σου. Κάποια στιγμή (μη σου πω πολλές στιγμές), θα βαρεθείς το ίδιο σου το στιλ, το ντύσιμο σου και όλες τις συνήθειες που έχεις όσον αφορά τις επιλογές σου σε ρούχα και αξεσουάρ. Που και που είναι σημαντικό να έχεις κάποιες τονωτικές ενέσεις, να ψάχνεις για έμπνευση, να βγαίνεις από τα όρια σου και να δοκιμάζεις νέα πράγματα - που παλιότερα είχες αποκλείσει και έλεγες, εγώ, αυτό; Ποτέ!

Μια πολύ καλή λύση σε αυτό το ''πρόβλημα'' αποτελεί το αγαπημένο street style. Εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες στιλάτα κορίτσια που με μια εμφάνιση τους, μπορούν να σε εμπνεύσουν και να γιατί όχι να σου αλλάξουν όλη την οπτική σου. Κι όμως, μπορεί να γίνεις!

20 street style look, που χρειάζεσαι να δεις ΤΩΡΑ!

1. Όταν βρεις εκείνη την μαύρη ολόσωμη φόρμα που θα ταιριάζει με όλα, μην το σκεφτείς. Απόκτησε την!

2. Οι loose γραμμές στα ρούχα πρέπει να είναι πάντα οδηγός σου σε κάθε look σου. Για ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα, επίλεξε ένα ζευγάρι μεταλλικά μποτάκια. 

3. Αυτός ο μήνας είναι μάλλον ο ιδανικός για να δοκιμάσεις την mix & match τεχνική. Γιατί όχι, σε ένα και μόνο look συνδύασε ένα slip φόρεμα με ένα denim κομμάτι και leather jacket. Θα είσαι stylish και σίγουρα ιδιαίτερη!

4. Το καφέ θα το επέλεγες ποτέ σε ένα total look; Αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο χρώμα, διάλεξε την απόχρωση που σου αρέσει και κάνε την διαφορά. Απλά προσοχή, το κάθε item να είναι στην ίδια απόχρωση του καφέ, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο.

5. Kάτι απλό και κατάλληλο για όλες τις ώρες της μέρας. Αυτά που θα χρειαστείς είναι ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι αθλητικά τύπου Vans. 

6. Mια άλλη εναλλακτική είναι να συνδυάζεις τα ίδια ρούχα με ψηλοτάκουνα!

7. Τα ankle μποτάκια ταιριάζουν τέλεια με μια τζιν φούστα και ένα κατακόκκινο τοπ!

7. Το sport στοιχείο πια γίνεται ένα με τις μεταλλικές και λαμπερές αποχρώσεις.

8. Xoυχουλιάρικο στιλ χωρίς πουλόβερ γίνεται; Δεν γίνεται!

9. Έχεις ένα πολύ καλό φόρεμα που δεν ξέρεις πως να το βάλεις; Η αποψή μας είναι να το συνδυάσεις με ankle boots και να το κάνεις πιο κοντά στο street style.

10. Floral φόρεμα μέσα στον χειμώνα; Oh yes!

11. Μπλε είναι το χρώμα που θα αγαπήσεις από το πρωί έως το βράδυ. Επίλεξε το σε ένα μονόχρωμο look και πήγαινε σε πιο minimal δρόμους.

12. Φρόντισε να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο πανωφόρι. Το σίγουρο είναι οτι θα κάνεις κάθε μουντό καιρό να μοιάζει λαμπερό.

13. Η απόλυτη τάση είναι να συνδυάζεις ένα midi φόρεμα με over-the-knee μπότες και δη μεταλλικές.

14. Prints και πάλι prints! Ένα απλό ντύσιμο είναι ο τέλειος καμβάς για να εντάξεις όποιο μοτίβο εσύ θες.

15. 'Εχεις ένα statement πουλόβερ στην ντουλάπα σου; Βγάλτο αμέσως έξω και φόρεσε το με μια μίνι φούστα. Μόλις δοκίμασες το πιο άνετο και θηλυκό ντύσιμο.

16. Tα κορμάκια είναι βολικά, είναι κομψά και σέξι! Σε συνδυασμό με ένα απλό skinny τζιν παντελόνι, θα γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή ''στολή''.

17. Denim forever! Διάλεξε ένα ντύσιμο που από πάνω μεχρι κάτω θα αποτελείται από denim κομμάτια και ακολούθησε το πιο παραδοσιακό trend.

18. Ροζ με μαύρο. Ένας συνδυασμός που δεν βλέπεις συχνά αλλά είναι τόσο κομψός και ιδιαίτερος.

19.  Αν κάνει λίγο κρύο και δεν αντέχεις, τότε πάνω από το casual look σου φόρεσε ένα γούνινο jacket.

20. Τotal black look με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Λίγο λουστρίνι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

New denim rules! Οι 4 top τάσεις για τον χειμώνα (για να ερωτευτείς το τζιν από την αρχή).