Style guide: Ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν (στο σχήμα του προσώπου σου, η απάντηση)

Έχεις οβάλ, σχήμα καρδιάς ή τετράγωνο;
Style guide: Ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν (στο σχήμα του προσώπου σου, η απάντηση)



Κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα οπτικών για να αποκτήσεις ένα νέο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, η ίδια κατάσταση, το ίδιο σκηνικό. Δοκιμάζεις όλα (μα ΟΛΑ) τα σχέδια που υπάρχουν στο κατάστημα - μη σου πω και αυτα που υπάρχουν στην αποθήκη - και στο τέλος φεύγεις με άδεια χέρια και σακούλες. Μην αισθάνεσαι άσχημα, επειδή και εμείς το έχουμε ζήσει, παρακάτω θα δεις ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο δικό σου πρόσωπο, έτσι ώστε την άλλη φορά που θα πας για νέες αγορές να κοιτάς και να δοκιμάζεις στοχευμένα!

1. Τετράγωνο :

Επειδή οι γωνίες του προσώπου σου είναι έντονες, χρειάζεσαι να ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα τις γλυκάνει. Τα στρογγυλά γυαλιά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα!

2. Στρογγυλό :

Τι και αν η Miranda Kerr έχει στρογγυλό πρόσωπο; Το super model γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα ζευγάρι γυαλιά με έντονες γωνίες θα τραβήξει το βλέμμα από το στρογγυλό πρόσωπο. Κάνε και εσύ το ίδιο!

3. Σχήμα καρδιάς :

(Πόσο μου αρέσει αυτή η ονομασία του προσώπου, δεν λέγεται!). Στο θέμα μας τώρα, αν έχεις και εσύ πρόσωπο με πιο μεγάλο μέτωπο και στενό πηγούνι, τότε πρέπει να πάρεις γυαλιά ηλίου που μιμούνται το σχήμα του προσώπου σου, με μια κλίση προς τα κάτω. Και όμως, μιλάμε για την τέλεια επιλογή!

4. Μακρύ :

Έχεις δει ποτέ την Sarah Jessica Parker, με μικρά γυαλιά; Φυσικά και όχι! Αν έχεις και εσύ το ίδιο σχήμα προσώπου με την Sarah, διάλεξε γυαλιά τα οποία είναι μεγάλα και καλύπτουν μεγάλο μέρος από το πρόσωπο σου. Ισορροπία πάνω απ' όλα!

5. Οβάλ :

You lucky girl! Aνήκεις στα τυχερά κορίτσια που τους ταιριάζουν όλα τα γυαλιά ηλίου. Απόκτησε όποιο σχέδιο σου αρέσει, θα το αναδείξεις 100%.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;