Style guide Φθινόπωρο: Βρες ποιο φόρεμα σου ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Ο εντυπωσιακός εαυτός σου σε περιμένει



Xτες και σήμερα η θερμοκρασία ανέβηκε, άρα τι καλύτερο από το να ψάξεις από τώρα και να δεις ποιο φόρεμα σου ταιριάζει, πάντα ανάλογα τον σωματότυπο σου. Είσαι ψηλή, γυμνασμένη, petite ή έχεις πιο ανοιχτή μέση; Μην ανησυχείς, αφού όποιο και αν είναι το ''μειονέκτημα'' σου, κάπου εκεί έξω σε περιμένει το φόρεμα που θα αναδείξει το σώμα σου και θα σε δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακή και στιλάτη.

Bρες το φόρεμα σου για αυτό το καλοκαίρι :

1. Έχεις σώμα αχλάδι;

Αν ανήκεις στα κορίτσια που οι γοφοί σου είναι πιο ανοιχτοί και τα καλοκαιρινά φορέματα σου αποτελούν ένα μίνι εφιάλτη, τότε πρέπει να επιλέξεις εκείνα που είναι εφαρμοσττά στο πάνω μέρος και στο κάτω ανήγει full φούστα. Το σώμα σου θα δείχνει ισορροπημένο και super θηλυκό!

2. Έχεις σώμα μήλο;

Αν γενικά έχεις καμπύλες, τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος, το ιδανικό φόρεμα που φέτος δεν θα αποχωριστείς είναι εκείνο που είναι σε loose γραμμή και δεν τονίζει καθόλου τα σημείαπου δεν θες. Σε minimal σχέδιο ή με κάποιο print, θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή!

3. Έχεις σώμα κλεψύδρα;

Είσαι τυχερή που έχεις λεπτή μέση αλλά συγχρόνως και καμπύλες, άρα τι καλύτερο από τις αναδείξεις. Επίλεξε ένα ελαστικό φόρεμα σε όποιο χρώμα εσύ θες που τονίζει τις καμπύλες σου και τονίζει το δυνατό σου σημείο, δηλδή τη μέση σου. Τι λες; Τέλεια λύση;

4. Είσαι γυμνασμένη και super fit;

Μιας και το σώμα σου είναι πιο ίσιο και δεν ξεχωρίζει για τις καμπύλες του, μην πεις όχι σε ένα shirtdress. Αν κιόλας βάλεις στη μέση σου μια ζώνη και δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του σώματος-κλεψύδρα, τότε πέτυχες διάνα. Άσε που θα αναδείξεις και τα υπέροχα, γυμνασμένα πόδια σου!

5. Είσαι petite;

Είσαι μικροκαμωμένη; Ε, και; Διάλεξε το πιο μίνι και loose φόρεμα που μπορείς επιλέξεις και κάνε την διαφορά. Φορώντας κάτι τέτοιο και το σώμα σου θα δείξει πιο εντυπωσιακό και φυσικά θα δείξεις πιο ψηλή, τέλειο;

6. Είσαι ψηλή;

Είσαι πολύ τυχερή μιας και σου ταιριάζουν πολλά είδη φορεμάτων. Σε αντίθεση με τις μικροκαμωμένες γυναίκες εσύ μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με extra ύφασμα. Πες ναι σε ένα ρομαντικό midi φόρεμα και βρες τη ρομαντική πλευρά σου. Οι αστράγαλοι σου που θα φαίνονται, θα δώσουν μια extra σέξι πινελιά και εσύ θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Eσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;