Style guide : Είσαι μικροκαμωμένη; Μάθε ποια παπούτσια είναι ιδανικά για εσένα

Εσύ τα έχεις όλα στην συλλογή σου;
Style guide : Είσαι μικροκαμωμένη; Μάθε ποια παπούτσια είναι ιδανικά για εσένα



Tι και αν δεν είσαι 1,80 και είσαι μικροκαμωμένη; Πάρε αυτό που εσύ θεωρείς "μειονέκτημα'' (γιατί να ξέρεις ότι οι άντρες συνήθως θεωρούν εξαιρετικά σέξι τα petite κορίτσια) και κάντο το πιο δυνατό σου σημείο. Και όμως είναι πιο εύκολο απ' όσο πιστεύεις. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τον top συνδυασμό του καλοκαιριού (και όχι μόνο) και θα αναλύσουμε με ποιους τρόπους θα συνδυάσεις εντυπωσιακά και στιλάτα τα αγαπημένα φορέματα (ή και φούστες) με flat παπούτσια. Είσαι έτοιμη να ξεπεράσεις κάθε κατεστημένο και φέτος να κάνεις την διαφορά με τις στιλιστικές σου επιλογές;

Είσαι petite! Kαι τι έγινε;

1. Φόρεσε μυτερά παπούσια :

Αφού θα ακολουθήσεις τον δρόμο των ίσιων παπουτσιών, κάντο σωστά. Ένα ζευγάρι μυτερά παπούτσια θα δώσουν την αίσθηση ότι είσαι πιο ψηλή από το κανονικό.

2. Μην φοβάσαι να δείξεις extra δέρμα :

Aν θες να εντυπωσιάσεις και να κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστή την εμφάνιση σου μην πεις όχι στις κοντές φούστες και φορέματα. Το extra γυμνό δέρμα, θα μπερδέψει το μάτι και εσύ θα κερδίσεις επιπλέον πόντους ύψους.

3. Σκέψου το καλά πριν επιλέξεις ένα midi φόρεμα :

Eπειδή το midi από μόνο του δεν κολακεύει τους πάντες, καλό θα ήταν να διαλέξεις εκείνο που σταματάει λίγο πριν τον αστράγαλο. Για ακόμα πιο πετυχημένο αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερο flat θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

4. Επίλεξε statement παπούτσια :

Aφού θα φορέσεις ίσια παπούτσια, παίξε με τα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα. Όσο πιο ιδιαίτερο, τόσο το καλύτερο! Απλά φρόντισε το φόρεμα που θα διαλέξεις στο ίδιο look, να ακολουθεί πιο ''ήσυχους δρόμους'' και γιατι όχι να είναι μονόχρωμο.

5. Πες ναι στα μποτάκια αστραγάλου με ιδιαίτερα διακοσμητικά :

Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, δεν υπάρχει περίπτωση τα ankle boots να μην αναδείξουν τόσο τα πόδια όσο και την σιλουέτα σου. Συνδύασε τα με ένα floral φόρεμα και μεταμόρφωσε το στιλ σου σε πιο boho, σε μόλις λίγα λεπτά.

6. Κορδόνια παντού :

Tα κορδόνια και ειδικότερα στα flat παπούτσια, θα κάνουν ακόμα πιο ψηλά και θηλυκά τα πόδια σου. Και σε συνδυασμό με ενα λευκό ρομαντικό φόρεμα, απλά θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Style guide : Bρες ποιο φόρεμα σου ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπο σου.

Mάθε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου!