Style guide : 10 fashion tips για το πιο στιλάτο καλοκαίρι

Τι πρέπει να προσέχεις, για να έχεις...
Style guide : 10 fashion tips για το πιο στιλάτο καλοκαίρι



Δεν λέω ωραίο το καλοκαίρι και αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μας εποχές. Ωστόσο λίγο η ζέστη, λίγο ο ιδρώτας και τα συναφή, δυσκολευόμαστε όσον αφορά τις στιλιστικές μας επιλογές. Και επειδή ήδη διανύουμε τον Αύγουστο, μάθε παρακάτω 10 fashion tricks που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη και πιο στιλάτη.

1. Αν φέτος θα επιλέξεις off-shoulder τοπ, τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι δύσκολα θα μείνουν τα μανίκια σταθερά. Η λύση βρίσκεται στα τσιμπιδάκια μαλλιών ή στις παραμάνες! Εσύ το μόνο που έχεις είναι να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει και με την σειρά σου με το τσιμπιδάκι ή με την παραμάνα, να ενώσεις στο κάτω μέρος της μασχάλης το ύφασμα που περισσεύει. Με αυτόν τον τρόπο θα τεντώσει και δύσκολα θα ξαναφύγει από τη θέση του.

2. Αν έχεις φορέσει ένα τοπ και συνειδητοποιήσεις ότι τελικά έπρεπε να φορέσεις strapless, ένας συνδετήρας θα μετατρέψει το σουτιέν σου σε ένα λεπτό. Απλά πάρε τις τιράντες και ένωσε τες στο πίσω μέρος με τον συνδετήρα. Τέλειο;

3. Μόλις αγόρασες τα πέδιλα των ονείρων σου και σε στενεύουν; Τότε φόρεσε κάλτσες, έπειτα βάλε τα πέδιλα σου και με το σεσουάρ σου (πάντα στη μεσαία σκάλα) στόχευσε στα σημεία που σε ενοχλούν. Δια μαγείας , τα παπούτσια σου θα ανοίξουν όσο ακριβώς πρέπει!

4. Θέλεις να κάνεις ακόμα πιο άνετα τα παπούτσια σου; Δεν θα το πιστέψεις αλλά αν με μια ταινία κολλήσεις το τρίτο και τέταρτο δάχτυλο σου, θα δεις μεγάλη διαφορά!

5. Σίγουρα το καλοκαίρι κάποιες φορές θα φορέσεις τα λευκά σου sneakers. Aν βιάζεσαι και την τελευταία στιγμή δεις κάποιες βρωμιές, βρέξε μια λευκή γόμα και σβήσε οποιαδήποτε γρατζουνιά και γκρι ή μαύρη γραμμή.

6. Ανακάλυψε τη μαγεία των denim που δεν μαζεύουν βρωμιές. Πολλές εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει ειδικές σειρές με τζιν παντελόνια που είναι σχεδόν αδιάβροχα, έξυπνο;

7. Βγάλε τους λεκέδες από ιδρώτα από τα μπλουζάκια σου. Σε ένα μπουκαλάκι-σπρέι ανάμειξε ίσα μέρη λεμόνι και νερό, στην συνέχεια ψέκασε περιοχές όπως τις μασχάλες και άφησε το να δράσει για ένα τέταρτο. Έπειτα ξέπλυνε και ναι το μπλουζάκι σου θα είναι σαν καινούργιο.

8. Για ακόμα πιο αστραφτερό αποτέλεσμα, βάλε νερό στο νιπτήρα σου, βούτηξε ένα λευκό t-shirt και λιώσε 5 ασπιρίνες. Άφησε το για μισή ώρα και μετά ξέπλυνε. Απλά θα ενθουσιαστείς με το τελικό αποτέλεσμα.

9. Θα έβαζες αποσμητικό το βράδυ; Κι όμως αν το εφαρμόσεις πριν κοιμηθείς, θα δράσει έτσι όπως πρέπει και δεν θα φράξεις τους πόρους σου. Πες μου, αυτό το ήξερες;

10. Μυρίζουν τα παπούτσια σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Τοποθέτησε τα σε μια σακούλα και άφησε τα για αρκετές ώρες στην κατάψυξη. Τα βακτήρια και οι μυρωδιές απλά θα εξαφανιστούν!

10+1 σημάδια, για να πετάξεις ΤΩΡΑ το σουτιέν σου!