Style guide : Πως να ντυθείς το καλοκαίρι, αν τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο

Τι είναι hot και τι not;
Style guide : Πως να ντυθείς το καλοκαίρι, αν τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο



Καλοκαίρι είναι, και τι σημαίνει αυτο; Φορέματα, σορτς και άλλα πολλά σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις για να πετύχεις τα πιο εντυπωσιακά summer λοοκ. Tι γίνεται όμως όταν τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο; Μην ανησυχείς γιατι για όλα υπάρχουν λύσεις και για να μην αργοπορούμε, διάβασε παρακάτω με ποιους τρόπους θα τα καλύψεις :

1. Επίλεξε ένα maxi φόρεμα και στη μέση δέσε μια ζώνη :

Ναι μεν το μακρύ φόρεμα θα καλύψει τα πόδια σου με τον πιο στιλάτο τρόπο, η ζώνη στη μέση θα τραβήξει όλο τα βλέμματα έτσι όπως ακριβώς πρέπει, τέλειο;

2. Φόρεσε ζιπ-κιλότ :

Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει ξανά, αλλά η ζιπ-κιλότ θεωρείται το μωρό της midi φούστας και του loose παντελονιού. Εσύ μην χάνεις άλλο χρόνο και διάλεξε μια ζιπ-κιλότ σε όποιο χρώμα ή print θες και κάνε την διαφορά. Απλά να θυμάσαι ότι όσο πιο κοντά φτάνει η κιλότ στον αστράγαλο, τόσο το καλύτερο.

3. Δοκίμασε μια midi φούστα σε Α γραμμή :

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη φούστα σε αυτό το μήκος και ειδικότερα σε Α γραμμή, θα κολακέψει τόσο τα πόδια όσο και την συνολική εικόνα σου. Η σιλουέτα σου θα γίνει θηλυκή στο λεπτό, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της ισορροπίας.

4. Πες ναι, στη loose παντελόνα :

Όπως είναι λογικό ένα παντελόνι στη loose εκδοχή του, θα καλύψει κάθε τυχόν ατέλεια. Αν επιλέξεις ένα σε καλοκαιρινό ύφασμα, δεν θα νιώθεις γενικά ζέστη. Τι καλύτερο;

5. Στο πάνω μέρος, επίλεξε ένα statement ρούχο :

Αν κάποια μέρα διαλέξεις ένα μονόχρωμο look, στο πάνω μέρος φόρεσε κάποιο ρούχο που θα κλέψει την παράσταση από τα πόδια σου, τόσο απλό!

6. Φόρεσε μια μακριά μπλούζα :

Mιας και φέτος τόσο τα oversized και τα μακριά είναι τάση, για αρχή επίλεξε ένα πουκάμισο και αυτό από τη μεριά του θα κάνει την δουλειά του. Με τον πιο έξυπνο τρόπο θα καλύψει τα πόδια σου και εσύ θα είσαι πιο στιλάτη από ποτέ.

Πως να ντυθείς αν τα χέρια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο!