Style guide: Πώς να είσαι έτοιμη και εντυπωσιακή σε 5 λεπτά

Oργανώσου λοιπόν...
Style guide: Πώς να είσαι έτοιμη και εντυπωσιακή σε 5 λεπτά



Κάθε μέρα το ίδιο σκηνικό, σηκώνεσαι το πρωί (έχεις αργήσει φυσικά) και τρέχεις να ντυθείς και να ετοιμαστείς. Μέσα στον χαμό της ντουλάπας σου, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να αργείς στην δουλειά. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού βρήκαμε κάποια tips που σίγουρα θα σε βοηθήσουν και από την επόμενη μέρα κιόλας θα ετοιμαστείς και θα φύγεις από το σπίτι μόλις σε 5 λεπτά. Τι λες; Είναι εφικτό;

- Οργάνωσε τη ντουλάπα σου:

Aπόκτησε τώρα πολλές κρεμάστρες τόσο για ρούχα όσο και για αξεσουάρ και φτιάξε τα ρούχα σου. Αν θες κάθε πρωί να ετοιμάζεσαι πιο γρήγορα, βάλε όλα τα ρούχα  σου στην σειρά, τόσο χρωματικά όσο και ανάλογα την υφή τους και κάνε την ζωή σου ευκολότερη. Θα δεις που κάθε φορά που ανοίγεις τη ντουλάπα σου θα διαλέγεις τα outfit σου σε χρόνο dt.

- Ενημερώσου για τον καιρό:

Aπό την προηγούμενη κιόλας μέρα, μπες σε ειδικό site για τον καιρό και μάθε τι καιρό θα έχει την επόμενη μέρα. Θα δεις πόσο η συγκεκριμένη κίνηση, θα σου λύσει τα χέρια και σαφώς θα γνωρίζεις καλά αν θα βρέξει, αν θα έχει καύσωνα κτλ. Έτσι πολύ εύκολα θα διαλέξεις και τα ρούχα που θα βάλεις, έξυπνο;

3. Φτάξε την τσάντα σου το προηγούμενο βράδυ:

Άλλος ένα λόγος που αργείς κάθε μέρα, είναι ότι η τσάντα σου δεν είναι έτοιμη. Από το προηγούμενο βράδυ, φτιάξε την τσάντα σου με τα απαραίτητα πράγματα που θες και δες τι λείπει και τι πραγματικά δεν χρειάζεσαι. 

4. Φτιάξε το outfit σου από το προηγούμενο βράδυ:

Παλιό κόλπο αλλά πετυχημένο! Πριν κοιμηθείς, πήγαινε στη ντουλάπα σου και βρες το look της επόμενης ημέρας (μη σου πω, να βρεις και τα ντυσίματα όλης της εβδομάδας). Θα δεις πόσο γρήγορα θα ετοιμαστείς για την δουλειά σου!

5. Κάνε εκκαθάριση στη ντουλάπα σου:

Αν κοιτάξεις τώρα τη ντουλάπα σου, σίγουρα θα βρεις ρούχα τα οποία έχεις πάρα, μα πάρα πολύ καιρό να φορέσεις. Ξεφορτώσου τα άμεσα και άφησε μόνο τα basic κομμάτια. Σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις πόσο θα σε βοηθήσει η συγκεκριμένη κίνηση.

4 stylish τρόποι να συνδυάσεις το τζιν σορτς σου!