Δες εδώ πώς να ντυθείς αν έχεις μεγάλο στήθος!

Μάθε να το αναδεικνύεις σωστά…
Δες εδώ πώς να ντυθείς αν έχεις μεγάλο στήθος!Η αλήθεια είναι πως τα κορίτσια με μεγάλο στήθος δυσκολεύονται στις επιλογές των ρούχων, αφού στην αγορά δεν βρίσκουν εύκολα items που θα αναδείξουν το στήθος τους, και θα νιώθουν άνετα μέσα σε αυτά.

Αν είσαι από αυτά τα κορίτσια, αρχικά είσαι πολύ τυχερή, αν και εσύ δεν νιώθεις τόσο. Το φυσικό μεγάλο στήθος, πολλές θα ζηλέψουν, αφού ζούμε στην εποχή plastic is fantastic (ειδικά αυτή η κατηγορία των κοριτσιών θα ζηλέψει πάρα πολύ, αφού έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά για να αποκτήσει μεγάλο στήθος). Μπορεί να μην είναι το αγαπημένο σημείο του σώματός σου, αλλά θα σου θυμίσω πως είναι το πιο θηλυκό και σέξι σημείο πάνω σου!

Για αυτό μάθε να το αναδεικνύεις σωστά. Βασικός κανόνας είναι πως δεν χρειάζεται να είσαι προκλητική για να το αναδείξεις. Υπάρχει τρόπος και ρούχα, να το αναδείξεις σωστά. Φορέματα με όχι τόσο βαθύ ντεκολτέ, απέφυγε τα φλοράλ , προτίμησε μονόχρωμα φορέματα και tops που θα δώσουν έμφαση στην μέση σου, έτσι θα δώσεις το ύφος κλεψύδρας στο σώμα σου. 

Αν το αδύνατο σημείο του σώματός σου, είναι τα μπράτσα σου, δες εδώ πως θα κρύψεις!