10 στυλιστικά tips για να δείχνουν τα πόδια σας πιο ψηλά

Γιατί όλα είναι θέμα επιλογών...
10 στυλιστικά tips για να δείχνουν τα πόδια σας πιο ψηλά



Σήμερα θα σας δώσουμε 10 βοηθητικά tips ώστε να χαρίσετε extra πόντους στην συνολική σιλουέτα σας.

Για να δούμε πως θα αποκτήσουμε ψηλότερα πόδια :

1. Eπέλεξε να φορέσεις μια maxi φούστα ή ένα μακρύ παντελόνι συνδυαστικά πάντα με ψηλοτάκουνα. Η σιλουέτα σας θα μακρύνει στο λεπτό.

2. Στα outfit σου προτίμησε nude γόβες (μιας και πάνε με όλα). Το nude γίνεται ένα με το πόδι σου και δημιουργείται η ψευσδαίσθηση ενός ψηλότερου ποδιού.

3. Πόνταρε σε ένα total look. Ειδικότερα, ντύσου από την κορυφή ως τα νύχια με ένα χρώμα. Η χρωματική ισορροπία θα σου δώσει τους επιπλέον επιθυμητούς πόντους.

4. Οι κάθετες ρίγες είτε σε παντελόνια ή σε φούστες θα επιμηκύνουν δια μαγείας την σιλουέτα σου.

5. Πες ναι στα ασύμμετρα ρούχα (φούστα, σορτς κτλ.). Έχουν την ικανότητα να μπερδεύουν το μάτι και εσύ να φαίνεσαι αισθητά ψηλότερη.

6. Όλα τα ψηλόμεσα ρούχα πρέπει να γίνουν συμμαχός σου. Το σίγουρο είναι ότι μόνο κερδισμένη θα βγείς (και ψηλότερη εννοείται).

7. Απέφυγε τα παπούτσια με στρογγυλή μύτη και προτίμησε αυτά με την μυτερή, μιας και θα δείξουν το πόδι σου πιο μακρύ.

8. Άν δεν θες να αποχωριστείς το παντελόνι σου, ταίριαξε το με παπούτσια στο ίδιο χρώμα. Αυτο το τρικ θα δώσει την εικόνα ότι πόδι συνεχίζεται και συνεχίζεται...

9. Πες όχι στις γόβες με λουράκι στον αστράγαλο! Το λουράκι δυστυχώς χωρίζει το πόδι στα 2 και το πόδι φαίνεται αυτομάτως κοντό,

10. Τέλος το παντελόνι σε στυλ καμπάνα σας δίνει την δυνατότητα να δείχνετε πιο αδύνατες και συγχρόνως ψηλές. Μην ξεχάσετε να φορέσετε ψηλά παπούτσια για το τέλειο αποτέλεσμα.

Άν είσαι ψηλό κορίτσι διάβασε κάτι εδώ που σε αφορά!