7 ιδανικά outfit για τις βροχερές μέρες

Δεςτι μας προτείνουν η Alexa Chung και η Maria Sharapova!
7 ιδανικά outfit για τις βροχερές μέρες



Είναι πρωί, κοιτάς έξω στο παράθυρο και βλέπεις ότι βρέχει. Oh my god, λες στον εαυτό σου και τρέχεις αμέσως στη ντουλάπα σου να δεις τι να φορέσεις. Κάπου εκεί αναρωτιέσαι πως γίνεται να επιλέξεις ένα εντυπωσιακό και stylish look και να είναι κατάλληλο για την βροχή. Πριν ντυθείς, δες 7 celebrities που έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα και ακόμα και στην βροχή ντύνονται στιλάτα. Δες και πάρε ιδέες (άλλωστε θα τις χρειαστείς) :

1. Maria Sharapova :

Η Maria Sharapova, εκτός από εξαιρετική αθλήτρια, διαθέτει και μοναδικό στιλ. Το μαύρο δερμάτινο loose παντελόνι, το μαύρο τοπ, το μακρύ γκρι παλτό και τα skeaker στην ίδια απόχρωση, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για μια μέρα που βρέχει. Tέλειο look!

2. Kendall Jenner :

Ποιος είπε ότι το λευκό χρώμα είναι ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό; Απόδειξη το rainy outfit της Kendall, στο οποίο το λευκό παντελόνι και τοπ, ισορροπoύνί ιδανικά με το nude παλτό, την office τσάντα και τα ιδιαίτερα flatform.

3. Gigi Hadid :

Θέλεις ένα εύκολο και στιλάτο outfit για την βροχή; Η Gigi προτείνει να δοκιμάσεις ένα τζιν παντελόνι και να το συνδυάσεις με λευκό τοπ, μαύρη ζακέτα, δερμάτινο jacket και να ολοκληρώσεις με λευκά sneakers. Και είσαι έτοιμη!

4. Alexa Chung :

Αlexa Chung, ένα όνομα μιαιστορία! Το oversized παλτό, με το γκρι φούτερ από μέσα και το μαύρο παντελόνι με τα flat μποτάκια, αποτελούν όλα ένα cool και stylish look για να βγεις έξω στην βροχή με στιλ.

5. Vanessa Hudgens :

Η μικροσκοπική star που παίζει τη μόδα στα δάχτυλα, τις βροχερές μέρες στη Νέα Υόρκη της αρέσει να φορά το αγαπημένο της παντελόνι και μπαλαρίνες και να τα συνδυάζει με το καμηλό παλτό και το απαραίτητο stylish φουλάρι. Nice and stylish!

6. Karlie Kloss :

Το rainy look της Κarlie σου θυμίζει ότι η κατάλληλη ώρα να φορέσεις τις over-the-knee μπότες είναι τώρα. Επέλεξε τη μαύρη απόχρωση και συνδύασε τες με μαύρο skinny παντελόνι, λευκό t-shirt και γκρι blazer. Απλό και σικάτο!

7. Chrissy Teigen :

Αν είσαι fan του total black look, τότε η Chrissy Teigen φορά το ιδανικό outfit. Το παλτό, το κολάν, η τσάντα, το καπέλο και τα ψηλά μποτάκια, πρέπει να γίνουν τα επόμενα must-have σου για το επόμενο rainy look σου.

Tι λες; Τέλεια outfit για τις βροχερές μέρες;

Δες εδώ, 10 υπέροχα χουχουλιάρικα πουλόβερ για τα πρώτα κρύα!