Παπούτσια : 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις στα ψηλοτάκουνα σου

Εσύ τα ήξερες;
Παπούτσια : 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις στα ψηλοτάκουνα σου



Ωραία τα ψηλοτάκουνα, αλλά πολλές φορές ανάλογα τις επιλογές σου κάποια σε βολεύουν περισσότερο και άλλα δεν μπορείς να τα περπατήσεις ούτε 1 μέτρο. Για να είσαι επό εδώ και πέρα πιο σίγουρη για τις αγορές σου αλλά και να γλιτώσεις τους πόνους στα πόδια, μάθε ποια είναι τα 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις πριν επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Γιατι οι λεπτομέρεια κάνει την διαφορά...

1. Tην κατασκευή τους :

Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει από τη μικρή ή μεγάλη εμπειρία σου, ορισμένα ψηλοτάκουνα που έχεις στη ντουλάπα σου μπορεί να τα φοράς για 10 ώρες και να μη νιώθεις καμία κούραση. Και  από την άλλη, έχεις παπούτσια που στα πρώτα 5 λεπτά, νιώθεις και λες και τα φοράς 24 ώρες. Και όμως και για τις δύο περιπτώσεις, η κατασκευή τους έχει σημασία. Πρόσεξε καλά, πριν αγοράσεις οποιοδήποτε ζευγάρι ψηλοτάκουνα, να αγκαλιάζει το πέλμα και να έχει μαλακό πάτο.

2. Tα υλικά τους :

Πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει πάντα να προσέχεις (για να έχεις) είναι τα υλικά των παπουτσιών σου να είναι από ποιοτικά δέρματα. Έτσι δεν θα μυρίζουν τα ψηλοτάκουνα σου και αποκλείεται να ερεθιστούν με οποιοδήποτε τρόπο τα πόδια σου.

3. Tα brands :

Το κάθε brand ξεχωριστά όπως είναι φυσικό έχει τις δικές του φόρμες στα παπούτσια. Για να μάθεις ποιο ψηλοτάκουνο σου ταιριάζει πιο πολύ, κάνε τα πειράματα σου και δοκίμασε όσα περισσότερα διαφορετικά παπούτσια μπορείς. Θα εκπλαγείς από την ποικιλία και σίγουρα θα μάθεις ποια brand είναι για εσένα και ποια όχι.

Style guide : Eίσαι μικροκαμωμένη; Δες ποια πως να συνδυάσεις τα φορέματα σου με flat!