Παπούτσια 2016: Σου αρέσουν τα σανδάλια; Μάθε ποια ταιριάζουν στον σωματότυπο σου

Τι; Και εσύ νόμιζες ότι όλα είναι ίδια;
Παπούτσια 2016: Σου αρέσουν τα σανδάλια; Μάθε ποια ταιριάζουν στον σωματότυπο σου



Το θέμα μας σήμερα είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια και συγκεκριμένα τα σανδάλια. Χωρίς αμφιβολία αποτελούν το απόλυτο must-have κομμάτι τόσο του καθημερινού όσο και του πιο επίσημου look και με μια κίνηση, κάνουν κάθε εμφάνιση μας πιο καλοκαιρινή και ιδιαίτερη. Ήξερες όμως ότι όλα τα παπούτσια δεν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους; Κι όμως, κάθε πόδι έχει το αντίστοιχο τέλειο παπούτσι που το αναδεικνύει και του ταιριάζει απόλυτα. Είσαι έτοιμη να μάθεις τι σου ταιριάζει και πως;

1. Δεν έχεις πολύ ψηλά πόδια;

Το ξέρω ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι η ιδανική λύση για να δείχνεις πιο ψηλή, αλλά πίστεψε με αν δοκιμάσεις ανοιχτόχρωμα gladiator σανδάλια με κορδόνια θα δημιουργήσουν στη στιγμή την ψευδαίσθηση πιο ψιλόλιγνης σιλουέτας. Τέλειο;

2. Έχεις γεμάτους μηρούς;

Αρχικά μην αγχώνεσαι μιας και για όλα υπάρχουν λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κανεις είναι να διαλέξεις ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα ιδιαίτερο print (όπως το floral). Aυτό από μόνο του θα τραβήξει όλο το ενδιαφέρον από το υπόλοιπο σώμα και εσύ θα εντυπωσιάσεις τους πάντες. 

3. Έχεις λεπτά πόδια;

Μπορεί να είσαι αρκετά τυχερή που έχεις λεπτά πόδια, αλλά στην πραγματικότητα δυσκολεύεσαι να βρεις τα τέλεια παπούτσια για το καλοκαίρι. Αυτά που σου ταιριάζουν γάντι είναι τα flatforms, αφού θα δώσουν επιπλέον όγκο στο look σου και θα πετύχεις την τέλεια ισορροπία στην σιλουέτα σου.

4.

5. Έχεις πιο γεμάτες γάμπες;

Στόχευσε στην ισορροπία, επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια - εμπνευσμένα από την δεκαετία των 70's. Η μπαρέτα θα αγκαλιάσει το πόδι σου και θα το δείξει ακομα πιο θηλυκό και λεπτό.

7 τρόποι να φορέσεις το φουλάρι σου! Τέλειες ιδέες!