Style guide: Πώς να ντυθείς το βράδυ στο νησί

Γι' αυτές τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές…
Style guide: Πώς να ντυθείς το βράδυ στο νησί



Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν. Όσες απο εμάς  δουλεύουμε ονειρευόμαστε παραλίες, σοκάκια, βόλτες, δροσιστικά coctails και ανέμελες καλοκαιρινές βραδιές…Είναι γεγονός, το καλοκαίρι είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου, ειδικά όταν το περνάς στην Ελλάδα. Οι επιλογές σου για το που θα περάσεις τις ημέρες της άδειάς σου είναι πάρα πολλές και για να πάρεις την σωστή απόφαση θα πρέπει να το ψάξεις αρκετά, ανάλογα με το τι ζητάς απο τις διακοπές σου.

Αν είσαι απο εκείνες που δεν μπορείς τα πολύ ήρεμα και θέλεις να πιεις το ποτό σου παρέα με το καλοκαιρινό αεράκι σε γραφικά σοκάκια τότε θα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα ρούχα για να πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό outfit για την βραδιά στο νησί! Η must επιλογή σου είναι μία, καλοκαιρινό all time classic που ποτέ δεν βαριόμαστε, και είναι  το αέρινο μάξι φόρεμά μας. Σίγουρα μέσα στα καλοκαιρινά σου ρούχα θα βρεις κάποιο μακρύ φόρεμα με αέρινο και νησιώτικο ύφος. Συνδύασέ το με φλατ σανδάλια, χρυσά διακριτικά αξεσουάρ και μια clutch bag. Αγαπημένο καλοκαιρινό look για εσένα που θα πας μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια και θα πιεις με στυλ το πιο δροσιστικό coctail.

Ετοιμάσαμε μια gallery με 3 + 1 dream buy look για εσένα που οι διακοπές σου δεν αργούν και σκέφτεσαι τι θα πρωτοβάλεις μέσα στην βαλίτσα σου!