7+1 τρόποι να φορέσεις λευκό από το πρωί έως το βράδυ

Σαλοπέτες, μίνι φορέματα και πουκαμίσες, είναι λίγα από τα must-have που θα χρειαστείς...
 7+1 τρόποι να φορέσεις λευκό από το πρωί έως το βράδυ



Λευκό, το πιο chic και καλοκαιρινό χρώμα βρίσκεται και πάλι στις πρώτες επιλογές μας και μας περιμένει να το επιλέξουμε από το πρωί έως το βράδυ. Είτε βρίσκεσαι στην πόλη είτε είσαι τυχερή και μας διαβάζεις από κάποιο νησί - γιατι κάνεις τις διακοπές σου - είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Από το πρωί στην δουλειά σου, μέχρι το beachwear και την βραδινή σου έξοδο, πες ναι στο λευκό και αναβάθμισε στο στιλ σου με λίγες και απλές κινήσεις. 

Βάλε το λευκό στη ζωή σου.

1. Διάλεξε ένα μίνιμαλ off-shoulder μακρύ φόρεμα σε λευκή απόχρωση και παίξε με τα αξεσουάρ. Μπορείς να επιλέξεις από oversized σκουλαρίκια, πολλά βραχιόλια στο χέρι, τσάντα και σανδάλια με boho η ethnic στοιχεία ή και όλα μαζι. 

2. Αν είσαι οπαδός του casual & chic, εκμεταλλεύσου το. Επίλεξε οποιοδήποτε λευκό φόρεμα που έχεις σε μίνιμαλ γραμμή και συνδύασε το με αθλητικά παπούτσια και κρεμαστή τσάντα. Γιατί όχι για extra στιλ, να μην δέσεις ένα πουκάμισο στη μέση. Η επιλογή δική σου!

3. Έχεις από πέρσι εκείνη τη λευκή σαλοπέτα που δεν φόρεσεςούτε μια φορά; Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να την δοκιμάσεις και να την αναδείξεις περισσότερο, φορώντας από μέσα ένα τοπ σε print της επιλογής σου. Από παπούτσια, μην πεις όχι σε chic σαγιονάρες ή άλλα flat.

4. Aς περάσουμε στα μάξι φορέματα! Ένα λευκό maxi φόρεμα με ένα ιδιαίτερο σχέδιο στο πάνω μέρος (που θα αντικαταστήσει και το κολιέ) είναι μια από τις πιο safe και stylish επιλογές που μπορείς να κάνεις. Όσον αφορά τα παπούτσια, τα σανδάλια αποτελούν τέλεια λύση!

5. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις σε μια βραδινή σου έξοδο; Τα πράγματα είναι απλά, εμπιστεύσου τον πάντα κομψό συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Αναλυτικότερα, συνδύασε ένα απλό πουκάμισο με μια φούστα (σε λευκό χρώμα) και πρόσθεσε μια πινελιά πολυτέλειας κρατώντας μια κλασική και εντυπωσιακή μαύρη τσάντα!

6. Έχεις πολλά ή έστω ένα λευκό oversized πουκάμισο, που μεγάλη ευκολία φοριέται και σαν φόρεμα; Bingo! Eιδικά τις μέρες που έχει καύσωνα, επίλεξε το και συνδύασε το με μαύρα εντυπωσιακά σανδάλια και flat. Κλασικό και cool outfit.

7. Aν είσαι σε κάποιο νησί δεν χρειάζεσαι και πολλά είναι η αλήθεια. Ένα λευκό playsuit (με το μαγιό σου πάντα από μέσα), μια τσάντα για την παραλία αλλά και ένα ζευγάρι πλατφόρμες, είναι αρκετά για να είσαι σε καλοκαιρινό mood πάντα με στιλ.

8. Tέλος, μια κλασική επιλογή που μπορείς να κάνεις χωρίς να πέσεις σε κάποιο στιλιστικό λάθος, είναι συνδυάσεις το total white look με καφέ αξεσουάρ όπως μια τσάντα σε κλασικό ύφος είτε σε γόβες που που συνδυάζουν το μαύρο και το εκρού. Kομψό look;

6 φορέματα που δεν θα μετανιώσεις ποτέ που αγόρασες!