Chic and Stylish τρόποι για να συνδυάσεις το μαγιό σου και να νιώσεις glamourous!

Βάλε το μαγιό σου πιο Chic από ότι φανταζόσουν…
Chic and Stylish τρόποι για να συνδυάσεις το μαγιό σου και να νιώσεις glamourous!



Πάντα όταν έρχεται η στιγμή να πάμε στην παραλία κάπου κολλάμε, μπερδευόμαστε και χανόμαστε μέσα στην ντουλάπα μας, προσπαθώντας να βρούμε τον πιο chic και fashion τρόπο για να φορέσουμε το μαγιό μας, χωρίς να φορέσουμε το κλασσικό τζιν σορτσάκι με το απλό άσπρο φανελάκι. Θέλουμε κάτι πιο κοσμοπολίτικο, κάτι πιο θηλυκό , κάτι μεσογειακό!

Υπάρχουν τρόποι για να το κάνεις τέλεια. Συγκεκριμένα τρείς, που μπορείς να κάνεις τις δικές σου παραλλαγές στα χρώματα και στα σχέδια, απλά πρόσεχε μην βγεις εκτός θέματος! Αρχικά στο θέμα μας δεν υπάρχει ο όρος μπλουζάκι, φόρεμα, καφτάνι, φανελάκι και crop top.Ότι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα να φοράς στην παραλία, ξέχνα το! Ολόσωμα minimal μαγιό, που το Chic είναι η λέξη που τα χαρακτηρίζει.

Μακριές ή Μίντι φούστες και υφασμάτινα μονόχρωμα σορτς είναι στις επιλογές σου. Ολοκλήρωσέ το με μονόχρωμη minimal τσάντα και εντυπωσιακό ψάθινο καπέλο. Έτσι το look της παραλίας σου αλλάζει, από απλό και προβλέψιμο παίρνει έναν αέρα μιας σύγχρονης Ιταλίδας του 1970!

Δες τις επιλογές σου αναλυτικά, και προσπάθησε φέτος το καλοκαίρι να ξεφορτωθείς τα τζιν σορτσάκια και τα λευκά φανελάκια, έτσι για αλλαγή!

Oysho € 35,99  (www.oysho.com)

Top Shop € 35,00 (www.topshop.com)

Ancient Greek Sandals € 230,00

Zara € 39,99 (www.zara.com)

Evgenia Key € 440,00

VIX € 143,00 (www.net-a-porter.com)

Zara € 17,00 (www.zara.com)

Kalogirou Private Lebel € 143,00 (www.kalogirou.com)

Chloe € 255,00

Zara € 17,95 (www.zara.com)

 

Heidi Klein € 285,00

Splendid € 130,00

Bottega Veneta €  450,00

Balenciaga € 695,00

Top shop € 26,00 (www.topshop.com)

 

Info: Η cover photo είναι από την καμπάνια της H&M