Μόδα Καλοκαίρι 2017: Τι ΔΕΝ πρέπει να φοράς στον καύσωνα

Μπορείς να μαντέψεις;
Μόδα Καλοκαίρι 2017: Τι ΔΕΝ πρέπει να φοράς στον καύσωνα



Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του Αυγούστου και πια η ζέστη και ο καύσωνας είναι η ίδια η καθημερινότητας μας. Τι γίνεται όμως όταν είσαι όλη μέρα στους δρόμους - και μέσα σε όλα αυτά έχεις να αντιμετωπίσεις τον ιδρώτα και τα συναφή; Για να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη, βρήκαμε ποια ρούχα και αξεσουάρ ΔΕΝ πρέπει να φοράς όταν έχει πολλή ζέστη και από την άλλη σου προτείνουμε με ποια μπορείς να τα αντικαταστήσεις.

Καύσωνας; Don't worry!

1. Δαχτυλίδια:

Η ζέστη προκαλεί ιδρώτα ιδιαίτερα στα άκρα, δηλαδή στα πόδια και στα χέρια. Όπως είναι φυσικό τα πολλά δαχτυλίδια την ημέρα του καύσωνα θα σε δυσκολέψουν ακόμα και στις πιο απλές κινήσεις σου.

Τι μπορείς να φοράς: Σκουλαρίκια και λεπτά κολιέ.

2. Σατέν φόρεμα:

Όσο ωραίο ή μεγάλη τάση είναι, για τη μέρα που θα έχει 40 βαθμούς απόφυγε το σατέν φόρεμα. Αν πάλι το φορέσεις, να ξέρεις ότι θα νιώθεις άβολα, αφού το ύφασμα θα κολλάει συνέχεια πάνω σου.

Τι μπορείς να φοράς: Φορέματα από βαμβακερό ή λινό ύφασμα.

3. Skinny τζιν:

Δεν λέω, το εφαρμοστό τζιν παντελόνι είναι θηλυκό και κάνει την σιλουέτα σου σέξι. Όμως όταν έξω έχει ζέστη και εσύ πρέπει να κάνεις τις δουλειές σου με τα πόδια - και να περπατήσεις πολύ - θα αλλάξεις γνώμη. 

Tι μπορείς να φοράς: Loose παντελόνες. 

4. Strappy πέδιλα:

Η ζέστη όπως είναι φυσικό προκαλεί πρήξιμο στα άκρα και ειδικότερα στα πόδια. Έτσι οποιοδήποτε παπούτσι με πολλά κορδόνια και λουριά, θα σε πιέσει περισσότερο και θα σε δυσκολέψει στο περπάτημα σου.

Tι μπορείς να φοράς: Sneakers ή σανδάλια χωρίς πολλά λουριά.

5. Μαύρα ρούχα:

Φυσικα από τη λίστα των don't, δεν θα μπορούσε να λείπει το μαύρο χρώμα, που από μόνο του τραβάει όλη την ζέστη του ήλιου. Όσο μπορείς απόφυγε το!

Tι μπορείς να φοράς: Ανοιχτόχρωμα ρούχα, πχ λευκά.

Summer is on! Tα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα cut-out μαγιό που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!