5 + 1 λόγοι γιατι δεν χρειαζόμαστε χρήματα για να είμαστε στιλάτες

Γιατί όλα θέλουν τρόπο, όχι κόπο...
5 + 1 λόγοι γιατι δεν χρειαζόμαστε χρήματα για να είμαστε στιλάτες



Χρόνια τώρα υπάρχει η τάση να θεωρούμε ότι όποιος / όποια έχει χρήματα, έχει αυτόματα και το πιο ωραίο στιλ. Αυτή η άποψη που έχει επικρατήσει γενικά, είναι λανθασμένη, αφού έχουμε δει πολλές φορές κάποιες κυρίες οι οποίες διαθέτουν ολόκληρες περιουσίες, να είναι συνεχώς στις λίστες με τις πιο κακοντυμένες του κόσμου. Γιατί πολύ απλά το στιλ δεν αγοράζεται, γιατί είναι κάτι που έχεις ή δεν έχεις και είναι απόλυτα έμφυτο.

Επίσης έχουμε παρατηρήσει ότι πολλές γυναίκες πετυχαίνουν μοναδικά looks με τα ρούχα πολύ οικονομικά, κι όμως όλοι νομίζουν ότι φορούν τις πιο ακριβές και γνωστές μάρκες. Ας δούμε παρέα ποιοι είναι οι 7 λόγοι που δεν χρειαζόμαστε πολλά εώς καθόλου χρήματα για να είμαστε στιλάτες.

1. Γιατί υπάρχουν τόσα ανεξερεύνητα μαγαζιά που ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει :

H Αθήνα, όσους αμέτρητους δρόμους και στενά έχει, άλλα τόσα μαγαζιά – θησαυρούς έχει που εμείς δυστυχώς δεν γνωρίζουμε, διότι πάντα πάμε στα πιο προσβάσιμα και γνωστά καταστήματα. Τα ιδιαιτέρως οικονομικά ρούχα και αξεσουάρ που συγχρόνως είναι και stylish, ειλικρινά θα σας εκπλήξουν.

2. Γιατί το ebay και το etsy, αποτελούν τα απόλυτα fashion εργαλεία μας :

Oι θησαυροί που μπορείς να βρεις στα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πραγματικά μοναδικοί. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ γνωστών σχεδιαστών, με απλές κινήσεις μπορούν να γίνου ν δικά σας στις πιο απίστευτες τιμές. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπαίνεις συνεχώς σε τέτοια sites, να ενημερώνεσαι έτσι ώστε να μην χάνει τυχόν προσφορές και εκπτώσεις.

3. Γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα αξεσουάρ :

Όσο εντυπωσιακά ρούχα και να φορέσουμε, αν δεν τα ενισχύσουμε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τότε το παιχνίδι της μόδας θα ήταν χαμένο. Κολιέ, τσάντες, παπούτσια παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο στο προσωπικό μας στιλ όσο και γενικά στην ολοκλήρωση του εκάστοτε look μας.

 

4. Γιατί δίνουμε βάση στο μακιγιάζ και στα μαλλιά μας :

Μπορεί να φοράμε τα πιο στιλάτα και μοντέρνα ρούχα, αλλά χωρίς προσεγμένο μακιγιάζ ή μαλλιά, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Αν θέλουμε να πετύχουμε την τέλεια εμφάνιση, πρέπει από τα νύχια ως την κορυφή όλα να είναι περιποιημένα, ώστε και το αποτέλεσμα να έχει μια ισορροπημένη όψη.

5. Γιατί οι μοδίστρες ακόμα υπάρχουν :

 Έχετε παλιά ρούχα που έχετε να φορέσετε χρόνια; Η λύση είναι απλή, θα τα πάτε στη μοδίστρα σας και θα σας τα αλλάξει έτσι που στο τέλος δεν θα τα αναγνωρίζετε. Μην φοβηθείτε, πείτε την γνώμη σας και τι αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε έτσι θα βρεθείτε με πολλά επιπλέον ''καινούργια'' ρούχα.

6. Γιατί υπάρχουν πολύ οικονομικές εταιρείες ρούχων :

Kαταστήματα όπως το Zara, H&M και Μango, μας βοηθούν απλά και γρήγορα να αποκτήσουμε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που στην κυριολεξία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από σχέδια μεγάλων οίκων μόδας και σχεδιαστών. Άν πετύχουμε και περίοδο εκπτώσεων τόσο το καλύτερο!

Δες εδώ, ποια πράγματα πρέπει να έχεις στην τσάντα σου

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash