Ντύσιμο για γραφείο: Τα trend που πρέπει να αποφύγεις όταν πας στη δουλειά σου

Δεν είναι όλα τα ρούχα σου κατάλληλα για το γραφείο.
Ντύσιμο για γραφείο: Τα trend που πρέπει να αποφύγεις όταν πας στη δουλειά σου



Προσωπικά το βρίσκω πολύ δύσκολο να βρεις συνέχεια outfit work-appropriate. Δεν θέλεις να είσαι και με το πουκάμισο κουμπωμένο αλλά ούτε και με την σαγιονάρα. Μετά από πολλές συζητήσεις και έρευνα καταλήξαμε στο #FollowMe ποια ρούχα μπορείς να βάλεις και ποια να αποφύγεις.

Μπλούζες με στάμπες

Μπορεί να είναι ωραίες οι μπλούζες με στάμπες αλλά καλύτερα να της αποφύγεις, ειδικά όταν γράφουν κάτι όπως "Basic B*tch". Μπορείς όμως να φοράς μπλούζες με διάφορα prints όπως είναι το φλοράλ και τα γεωμετρικά σχέδια.

Τζιν σορτσάκια

Μπορεί να λιώνεις από τη ζέστη και να θεωρείς έξυπνη λύση τα τζιν σορτς γιατί ταιριάζουν με όλα αλλά η αλήθεια είναι πως παραείναι casual. Προτίμησε υφασμάτινα σορτς που συνήθως είναι και λίγο πιο μακριά και κάνουν το outfit σου πιο επίσημο.

Crop tops

Προτού απογοητευτείς, μπορείς να φορέσεις κάποιο crop top αρκεί να μην φαίνεται η κοιλιά σου. Βάλε από κάτω λοιπόν ένα πολύ ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα.

Τα ψηλά τακούνια

Άσε τα πολύ ψηλά τακούνια για το βράδυ που θα βγεις έξω και προτίμησε εκείνα που φτάνουν maximum 8 πόντους.

Τα see through ρούχα

Όσο και να σου αρέσει εκείνο το see through μαύρο πουκάμισο δεν είναι σωστό να φαίνονται τα εσώρουχά σου όταν βρίσκεσαι στην εργασία σου. Προτίμησε κάποια ρούχα που για παράδειγμα διαφανίζουν μόνο στους ώμους.

Τα σκισίματα στα τζιν

Φυσικά και είναι ωραία τα σκισμένα τζιν αλλά δεν είναι κατάλληλα για το γραφείο. Μπορείς να βάλεις εκείνα όμως που τείνουν προς το σκίσιμο αλλά δεν μπορείς να διακρίνεις ακόμα το πόδι.