Μόδα 2019 : Οι top τάσεις για τα μποτάκια το φετινό χειμώνα

Δες το εντυπωσιακό ρεπορτάζ και διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι...



Ήρθε επιτέλους ο καιρός που πρέπει να αποθηκεύσεις τα ανοιχτά και καλοκαιρινά παπούτσια και να βρεις που έχεις αποθηκεύσει τα περσινά. Αφού κάνεις μια mini καταγραφή και δεις ποια είναι σε καλή κατάσταση, έπειτα ανάλογα με τις φετινές τάσεις θα καταλάβεις ποια μπορείς να φορέσεις και ποια όχι.

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε στα αγαπημένα μποτάκια και στις top τάσεις που θα μας απασχολήσουν το φετινό χειμώνα.  

Φέτος τα μποτάκια είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ και με μια απλή ματιά φαίνεται ότι ακολουθούν κατά κάποιο τρόπο τις γενικότερες τάσεις στα ρούχα και στα αξεσουάρ.

Με κορδόνια ή μη, σε ιδιαίτερα print ή σε μονόχρωμα σχέδια, τα άνετα μποτάκια μάλλον θα αντικαταστήσουν τα άβολα ψηλοτάκουνα με αποτέλεσμα να τα φοράς από το πρωϊ στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδο σου.

Ποια μποτάκια φέτος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας;

1. Μποτάκια με 70's επιρροές : Κάνε την διαφορά και φόρεσε μποτάκια με patchwork και με τετράγωνα τακούνια. Συνδύασε τα suede φούστα και μπες σε 70's κλίμα μια και καλή.

2. Lace-up μποτάκια : Το καλοκαίρι φορέσαμε πολλά παπούτσια με κορδόνια, άρα δεν μας φαίνεται περίεργο που το συγκεκριμένο trend συνεχίζει και στα μποτάκια. Ανέδειξε τα με skinny τζιν παντελόνι και loose πουλόβερ.

3. Μποτάκια σε ιδιαίτερα print : Φέτος πιο πολύ από ποτέ, τα μοτίβα όπως το snakeskin και γενικά τα animal print θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ένα απλό μαύρο φόρεμα αρκεί για να τα αφήσετε να δείξουν την δυναμική τους.

4. Χαμηλά biker μποτάκια : Ξέχασε τα κλασικά biker boots και δώσε μια ευκαιρία στην πιο χαμηλή εκδοχή τους. Τα σχέδια και τα χρώματα που θα συναντήσεις είναι πολλά, απλά πρόσεχε κάθε φορά που τα επιλέγεις σε κάποιο look, να φροντίζεις να φαίνονται και να μην καλύπτονται από μακριές φούστες και παντελόνια.

5. Basic μποτάκια σε διαφορετικές αποχρώσεις : Βάλε στην ζωή σου και στην καθημερινότητα σου άλλα από χρώματα από το καφέ, το εκρού και το μαύρο. Μετέτρεψε σε βασικά χρώματα το μπλε, το μπορντό και το πράσινο και δώσε μια ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ και στα μποτάκια σου.

6. Μποτάκια με άλλες υφές : Εκτός από το δέρμα διάλεξε μποτάκια σε σουέντ, λουστρίνι ή ότι άλλο σου αρέσει. Οι επιλογές αυτές θα μετατρέψουν όλο το look σου στο λεπτό...