Μόδα Καλοκαίρι 2016: Tα must-have της καλοκαιρινής σου βαλίτσας

Σίγουρα τα μαγιό σου θα είναι περισσότερα από τα ρούχα σου, πάμε στοίχημα;
Μόδα Καλοκαίρι 2016: Tα must-have της καλοκαιρινής σου βαλίτσας



Έχουμε Ιούνιο, διανύουμε την αρχή του καλοκαιριού άρα τι καλύτερο από το να σκεφτείς τι θα (πρωτο) βάλεις στη βαλίτσα σου. Επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και οι top προορισμοί είναι τα αγαπημένα νησιά, σίγουρα η μισή βαλίτσα σου θα γεμίσει με άπειρα μαγιό. Για τα υπόλοιπα πρέπει να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι, έτσι ώστε να μην πάρεις μαζί σου πράγματα άχρηστα και δεν θα φορέσεις καμία μέρα από τις διακοπές σου. 

Τελικά ποια θα είναι τα φετινά σου must-have;

Extra tips για να γίνει η αποστολή σου εύκολη:

-  Always the sun: Τα μαλλιά σου δεν πρέπει να εξαιρούνται από την προστασία από τον ήλιο, γι΄αυτό επένδυσε στο σωστό προϊόν (δηλαδή σε ένα αντηλιακό μαλλιών). Αν είναι και σε μορφή σπρέι ακόμα καλύτερα!

- Εthnic vibes: Oι τάσεις θέλουν τα παπούτσια μας με χρωματιστά πομ-πομ και παιχνιδιάρικα κορδόνια, δοκίμασε το.

- White summer: Κάνε την διαφορά και ακολούθησε πιο minimal δρόμους, επιλέγοντας λευκό μαγιό.

- Happy feet: Διάλεξε τις πιο ιδιαίτερες σαγιονάρες και μεταμόρφωσε κάθε look σου από το πρωί έως το βράδυ.

- Tropical mind: Ένα τοπ με τροπικά σχέδια είναι η ιδανική λύση για να ολοκληρώσεις τόσο το beachwear σου όσο και τις καθημερινές εμφανίσεις.

- Accessorize it: Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι απαγορεύονται τα κοσμήματα; Διάλεξε το πιο απλό βραχιόλι στο πιο έντονο χρώμα και ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό σου στιλ .  

Στην gallery που ακολουθεί, check τι έχεις και τι πρέπει να αποκτήσεις άμεσα για να είσαι 100% ready και stylish στις διακοπές σου.

Έχεις ριγέ παντελονι; 6+1 τρόποι να το φορέσεις τώρα!