Οι κρίκοι επέστρεψαν (μάθε πως να τα φορέσεις χωρίς να είναι κιτς)

Kαι εσύ φορούσες στο σχολείο;
Οι κρίκοι επέστρεψαν (μάθε πως να τα φορέσεις χωρίς να είναι κιτς)Όπως φαίνεται η δεκαετία του 90' και όλες οι τάσεις που την συνοδεύουν, δύσκολα θα βγουν από τις ντουλάπες μας και ΦΕΤΟΣ. Μήπως να σου θυμήσω πόσους κρίκους είχες στο γυμνάσιο ή στο λύκειο; Ναι, αυτούς που τώρα ντρέπεσαι να φορέσεις γιατι τους θεωρείς πλέον κιτς. Μέχρι τώρα δηλαδή, μιας και οι κρίκοι επέστρεψαν και πάλι, ακόμα πιο δυναμικά. Αν θες λίγο να ξυπνήσεις αναμνήσεις, αλλά αυτή τη φορά με πιο chic τρόπο, βγάλτους από την κοσμηματοθήκη σου ή απλά αγόρασε καινούργια σχέδια και άρχισε τους πειραματισμούς.

Πως να τους φορέσεις σωστά:

- Αν δεν ξέρεις αρχικά τι να διαλέξεις, ακολούθησε τον minimal δρόμο και φόρεσε ένα ζευγάρι κρίκους σε μικρό μέγεθος. Έτσι θα καταλάβεις αν σου αρέσουν και αν νιώθεις άνετα!

- Αν δεν θες να ξεχωρίζουν τόσο, συνδύασε του κρίκους στα αυτιά με statement γυαλιά ηλίου. Το μάτι θα στοχεύει πιο πολύ στα γυαλιά παρά στους κρίκους. Έξυπνο;

- Ανάδειξε τους κρίκους με τον πιο stylish τρόπο. Για παράδειγμα, ένα μισό bun στα μαλλιά και στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

- Παίξε χρωματικά! Δηλαδή αν επιλέξεις χρυσούς κρίκους, φρόντισε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ να είναι στην ίδια απόχρωση. Μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και chic.

- Άλλος ένας τρόπος να τους φορέσεις, είναι να τους συνδυάσεις με το λευκό σου πουκάμισο. Σίγουρη και απλή λύση!

- Tέλος αν είσαι εκκεντρικό κορίτσι, κάνε την διαφορά φορώντας μεγάλους (πολύ μεγάλους) κρίκους. Μην ξεχνάς άλλωστε αν το υποστηρίζεις με το attitude και τον χαρακτήρα σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Eγώ ήδη έχω πειστεί και τους δοκιμάσω, εσύ;

Street style: Φόρεσε από το πρωί έως το βράδυ t-shirt.

Sophia Richie: Είναι το νέο style icon; (ναι, το κορίτσι του Bieber).