Μόδα χειμώνας 2016: Ήρθε η ώρα να γίνεις καλή στην γεωμετρία

Γεωμετρικά σχέδια παντού
Μόδα χειμώνας 2016: Ήρθε η ώρα να γίνεις καλή στην γεωμετρία



Tι και αν στο μάθημα της γεωμετρίας δεν ήσουν η καλύτερη και το Πυθαγόρειο θεώρημα δεν το κατάλαβες ποτέ (αν και το είχες μάθει απ' έξω); Φέτος λοιπόν κάτι μας λέει ότι θα γίνεις expert και σε αυτό θα σε βοηθήσει η φθινοπωρινή τάση που θέλει τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να ντύνονται με γεωμετρικά σχέδια.

Οποιοδήποτε ρούχο ή αξεσουάρ με γεωμετρικά print, θεωρείται ιδιαίτερο για τον απλό λόγο ότι συνδέεται άμεσα με την τέχνη. Τώρα πια μπορείς να φοράς μικρά ‘’έργα τέχνης’’ από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ, σε κάποια έξοδο σου. 

- All about accessories: Tα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τα κοσμήματα παίρνουν μοναδική μορφή, αφού κάθε πιθανή εκδοχή τους, χαρακτηρίζεται το λιγότερο ως statement.

- The dress: Ένα και μόνο φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια αρκεί, για να πετύχεις το πιο stylish και ολοκληρωμένο look. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ακολούθησε nude και minimal δρόμους.

Στην gallery που ακολουθεί, check όλα τα items που σίγουρα θα χρειαστείς και θα στην συνέχεια θα γίνεις ξεφτέρι στην γεωμετρία.

Ήρθε η στιγμή να φορέσεις choker (μάθε όλους τους τρόπους).