Δώσε χαρακτήρα στα παπούτσια σου! Φόρεσε μποτάκια με μύτη

Μόλις βρήκες τα επόμενα παπούτσια σου
Δώσε χαρακτήρα στα παπούτσια σου! Φόρεσε μποτάκια με μύτη



Μυτερά παπούτσια και συγκεκριμένα μυτερά ankle μποτάκια! Τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να άκουγες μύτη στα παπούτσια και να ''ανατρίχιαζες'', αλλά φέτος φαίνεται πως θα αλλάξεις τελείως άποψη και γνώμη. Θες το εντυπωσιακό street style που βλέπουμε κάθε μέρα, θες όλες οι celebs που τα φορούν με τον πιο στιλάτο τρόπο, τα μυτερά μποτάκια είναι το απόλυτο must-have του φθινοπώρου. Κάνε την διαφορά επιλέγοντας υλικά από λουστρίνι, βελούδο, σουέντ και δέρμα και ανανέωσε το καθημερινό σου στιλ με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Τι να διαλέξεις:

Fall colors: Ξέχασε για λίγο τα παστέλ χρώματα και δοκίμασε ζεστές αποχρώσεις όπως αυτές του μπλε, του μπορντό και του μαύρου.

How to style: Ένα cropped τζιν σε συνδυασμό με ένα loose φούτερ, θα σου δώσουν την πιο cool εμφάνιση.

Are you tall enough; To ήξερες ότι η μύτη στα παπούτσια θα σου δώσει extra πόντους στο ύψος σου; Θα κάνει την σιλουέτα σου ψιλόλιγνη!

Χειμερινά χρώματα, όπως το μπορντό, το μπλε και το μαύρο είναι εκείνα που θα σε απασχολήσουν και θα σίγουρα θα επιλέξεις τις επόμενες εβδομάδες. Ταιριάζουν με όλα τα basic ρούχα σου και σίγουρα μπορείς να τα επιλέξεις από το πρωί έως το βράδυ.

5 τάσεις που θα σε κάνουν το απόλυτο 90s girl!

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα μποτάκια με μύτη! Είναι σέξι και chic!