Ανδρόγυνο στιλ φόρεσέ το με τον πιο fashion και feminine τρόπο!

Η απόλυτη all time classic τάση, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!
Ανδρόγυνο στιλ φόρεσέ το με τον πιο fashion και feminine τρόπο!



Το 1920 κάνει την πρώτη εμφάνιση του το ανδρόγυνο στυλ από την ιέρεια της μόδας Coco Chanel ,αφού είναι η πρώτη που τολμά να αψηφήσει τους νόμους της εποχής και σχεδιάζει παντελόνια για γυναίκες. Κάπως έτσι λοιπόν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας ξεκίνησε τότε και μέχρι σήμερα αποτελεί το απόλυτο trend και ο κάθε σχεδιαστής ΄κλέβει΄κάτι από την τότε εποχή, ενσωματώνοντας το στα μέτρα της σημερινής, συνδυάζοντας τις τωρινές τάσεις με τις παλιές που παραμένουν κλασσικές και chic

Από τότε λοιπόν και μερικές δεκαετίες αργότερα, το ανδρόγυνο στιλ ακολουθείται από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και  σταρ, όπως τη Μarlene Dietrich με προσωπικό της μότο ‘’φόρεσε τα ρούχα του φίλου σου’’, την Audrey Hepburn και Twiggy να απογειώνουν το συγκεκριμένο στιλ και να έχουν καταφέρει πολλές μεγάλες κυρίες να τις μιμηθούν αλλά και να το κρατήσουν ζωντανό μέχρι σήμερα.

Οι λέξη κλειδί για το συγκεκριμένο look είναι μινιμαλισμός. Λευκό και μαύρο είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις να πετύχει, επέλεξε τα σωστά φλατ παπούτσια, που φυσικά θα είναι σε αντρικό στιλ, ένα μάυρο pencil παντελόνι και τέλος ένα λευκό απλό πουκάμισο. Τόσο απλά έχεις καταφέρει το απόλυτο ανδρόγυνο στυλ, χωρίς υπερβολές. Minimal και μονόχρωμα είναι οι λέξεις που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να ντυθείς σε ανδρόγυνο ύφος.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τρία outfits, σε ανδρόγυνο ύφος. Δες την gallery που ακολουθεί, πάρε ιδέες και δοκίμασε να το επιχειρήσεις και εσύ! Εμείς το λατρεύουμε και στο συνιστούμε ανεπιφύλαχτα!