Μόδα χειμώνας 2019: Γιατί το αθλητικό στιλ έχει γίνει σε όλες μας εμμονή

Η σκέψη των τελευταίων ημερών: Αθλητικά και έξω από το σπίτι



Το αθλητικό στιλ πλέον έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και αποτελεί νο1 επιλογή στις καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις. Αν ακόμα δεν το έχεις δοκιμάσει, θυμήσου τα εξής: ντύσου άνετα και αθλητικά αλλά όχι σαν να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δεις το sport στιλ με άλλο μάτι και στην συνέχεια θα μπορέσεις να το ανανεώσεις και του δώσεις την δική σου προσωπική πινελιά.

Αν είσαι σχετικά ''αρχάρια'', διάλεξε τον πιο basic και σίγουρο συνδυασμό του μαύρου με του λευκού. Έτσι κάθε φορά το αθλητικό ντύσιμο θα είναι stylish, σικάτο και το σημαντικότερο σωστό. Φυσικά με κάποιες εξαιρέσεις, μπορείς να δημιουργήσεις κάποιες αντιθέσεις, επιλέγοντας αξεσουάρ σε κάποιο έντονο χρώμα. Θέλεις κι άλλους λόγους για να πειστείς ότι η συγκεκριμένη τάση, είναι εμμονή;

You got to know:

Bling stories: Ακολούθησε τα fashion βήματα της Rihanna και συνδύασε το sport style με λαμπερά και statement κοσμήματα. Αν το υποστηρίξεις σωστά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Black & White: Αφέσου στον πιο κλασικό συνδυασμό για να πετύχεις ένα minimal, κομψό αθλητικό look. Φυσικά λίγες πινελιές χρώματος επιβάλλονται!

Στην gallery που ακολουθεί, δες ποια κομμάτια πρέπει να γίνουν η επόμενη επιλογή σου.

Φωτογραφίες: SPORTMAX, REUTERS.

Έμπνευση στο λεπτό: 10 looks που δεν θα φύγουν ΠΟΤΕ από την μόδα!