Τάσεις 2016: Η ευκαιρία να ντυθείς σαν μια μοντέρνα rock star είναι ΤΩΡΑ

Η τάση που θα σε κερδίσει το φθινόπωρο
Τάσεις 2016: Η ευκαιρία να ντυθείς σαν μια μοντέρνα rock star είναι ΤΩΡΑ



Είμαι σίγουρη ότι ήδη έχεις δει πολλές τάσεις να περνούν μπροστά από τα μάτια σου τις τελευταίες μέρες. Τι θα έλεγες σήμερα να έβλεπες ακόμα μια που με λίγα και μόνο ρούχα και αξεσουάρ, θα σε μετέτρεπε αυτομάτως σε μια μοντέρνα rock star; Eπειδή από μόνο του ακούγεται εντυπωσιακό, ας περάσουμε λίγο στα βασικά κομμάτια του συγκεκριμένου trend.

Αρχικά, επίλεξε ένα rock t-shirt της επιλογή σου (ακόμα και της αγαπημένης σου ροκ μπάντας) και συνδύασε το με ένα slim τζιν παντελόνι και ankle boots σε κάποια μεταλλική απόχρωση. Λιγο rock, λίγο glam, αυτό το look θα γίνει το αγαπημένο σου το φετινό φθινόπωρο!

What to know:

Contrast: To rock t-shirt με το μεταλλικό ankle boot, αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα fashion αντίθεση που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την σεζόν.

Denim to denim: Όσον αφορά το τζιν παντελόνι, επίλεξε την πιο εφαρμοστή εκδοχή του και τόνισε την θηλυκή σου πλευρά με τον πιο casual τρόπο.

Και επειδή ο καιρός τελευταία είναι περίεργος (μια κρύο, μια ζέστη, you know), από πανωφόρια διάλεξε ένα δερμάτινο κοντό jacket, ένα λεοπάρ παλτό - για να παίξεις με το mix & match στοιχείο- ή ένα απλό μονόχρωμο bomber jacket, για να έχεις όλες τις top τάσεις μαζεμένες σε ένα και μόνο outfit. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες τι θα χρειαστείς για να ανανεώσεις το στιλ σου σε λίγα και μόνο λεπτά. 

Γιατί το αθλητικό στιλ έχει γίνει σε όλες μας τελευταία, εμμονή;