Παπούτσια 2016: Τα περίεργα παπούτσια της σεζόν

Φόρεσε τα αν τολμάς
Παπούτσια 2016: Τα περίεργα παπούτσια της σεζόν



Περίεργα παπούτσια! Θα μου πεις αρχικά ποια παπούτσια χαρακτηρίζονται περίεργα, αφού κανείς δεν μπορεί να ορίσει κατά πόσο ένα ζευγάρι είναι ωραίο ή όχι. Εμείς λοιπόν για να σε βοηθήσουμε, σήμερα θα δεις κάποια παπούτσια που σιγουρα αν κοιτάξεις τυχαία στον δρόμο, θα τα ξανακοιτάξεις και θα τα ξανακοιτάξεις, για να καταλάβεις στην ουσία τι σχέδιο έχουν. Είναι αυτά με τα ιδιαίτερα σχέδια και υλικά, που με μια κίνηση θα μεταμορφώσουν κάθε εμφάνιση σου, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Είτε είσαι από εκείνες που κάνουν συλλογή από ''περίεργα'' παπούτσια, είτε από εκείνες που δύσκολα θα δοκιμάσουν κάτι που φορώντας το γιατι δεν θα αισθάνονται άνετα, φέτος είναι ευκαιρία, να βγεις από το comfort zone σου και να δεις την μόδα με άλλο μάτι. Με εκείνο που δεν έχει όρια και με εκείνο που δεν το νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι!

Μεταλλικές αποχρώσεις, πολλές στρώσεις γούνας και βολάν αλλά και σχέδια που δεν κολακεύουν το πόδι, είναι λίγα από αυτά που θα κάνουν την διαφορά φέτος στον πλανήτη των ιδιαίτερων παπουτσιών.

Στην gallery που ακολουθεί δες ποια είναι τα περίεργα παπούτσια που είτε θα αγαπήσεις ή απλά δεν θα τολμήσεις καν να τα δοκιμάσεις!

ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να γίνεις (και να ντυθείς) μοντέρνα rock star!