Παπούτσια 2019:Η χρονιά αποδόμησης της μπαλαρίνας

Το μυστικό κρύβεται στις statement λεπτομέρειες



Πριν 10 χρόνια οι μπαλαρίνες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κεφάλαιο που ονομάζεται γυναικεία παπούτσια. Tότε αποτελούσαν girly και chic στοιχείο σε ένα γυναικείο ντύσιμο, κάτι που τις έκανε αγαπητές σε όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας. Τα χρόνια πέρασαν, οι τάσεις άλλαξαν και πια οι μπαλαρίνες - αφού έκαναν μια mini fashion παύση - επιστρέφουν αυτό το φθινόπωρα πιο ροκ και ιδιαίτερες από ποτέ. To μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να τις δεις με άλλο μάτι και να τους δώσεις μια ευκαιρία!

- How to style:

 Με τζιν παντελόνια, επίσημα φορέματα αλλά και φόρμες, ανανέωσε το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου με μια απλή κίνηση. Μπορεί στην αρχή το αποτέλεσμα να σε ξενίσει, αλλά στην συνέχεια σίγουρα θα το συνηθίσεις και στην συνέχεια θα το αγαπήσεις

Αποδόμηση τώρα:

Κορδέλες, τρουκς και πολλά άλλα διακοσμητικά, είναι λίγα από αυτά που αποδομούν τις ''γλυκανάλατες'' μπαλαρίνες και τις κάνουν πιο ροκ και με άγρια διάθεση.

Από το πρωί έως το βράδυ, δηλαδή από το γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο, θα γίνουν η νέα σου εμμονή. Τρουκς, κορδέλες και άφθονο δέρμα κοσμούν όλες τις μπαλαρίνες που θα συναντήσεις στα καταστήτα. Το δικό σου κριτήριο είναι αυτό που θα καθορίσει πόσο ιδιαίτερο θα είναι το σχέδιο που θα φορέσεις!

Στην gallery που ακολουθεί δες ποιες μπαλαρίνες θα φορέσεις φέτος. Είναι διαφορετικές, είναι σέξι και ιδιαίτερες!

Τhe new pump! Τα ψηλοτάκουνα αλλάζουν και θα αλλάξουν και εσένα!