Τάσεις 2019: Και ο χειμώνας θέλει το color blocking του

Κάνε την ανατροπή και βάλε χρώμα στο μουντό καιρό...



Δεν υπάρχει χρονιά που ο συνδυασμός των έντονων χρωμάτων να μην είναι μέσα στις top τάσεις του χειμώνα. Κάνε το πιο εντυπωσιακό contrast στο στιλ σου και παίξε με το πιο χαρούμενο trend. Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και όποια άλλη απόχρωση του ουράνιου τόξου μπορείς να φανταστείς, θα γίνουν οι αγαπημένοι σου φίλοι και θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου (street style ή καθημερινή), το λιγότερο εντυπωσιακή. 

More info please

Happy shoes:  Δοκίμασε κάτι διαφορετικό! Φόρεσε χρωματιστά παπούτσια σε έντονο ή παστέλ χρώμα και βάλε χρώμα στον μουντό καιρό.

Feel and Love: Δώσε αρκετή βάση στην υφή τόσο των ρούχων όσο και των αξεσουάρ. Η γούνα, το μαλλί και το σουέντ πρέπει να γίνουν οι νέοι σου φίλοι!

Color block: Συνδύασε πολλά χρώματα μαζί σε ένα και μόνο look. Bάλε τα δικά σου όρια και πραγματοποίησε ξεχωριστές εμφανίσεις.

Do's και Don'ts:

Do's:  - Αν το σύνολο σου, αποτελείται από πολλά και έντονα χρώματα αλλά δεν ξέρεις με τι αξεσουάρ και παπούτσια να το συνδυάσεις, επέλεξε nude αποχρώσεις

- Εκεί που χρειάζεται, μην φοβηθείς να εντάξεις μια πινελιά του μαύρου χρώματος. Θα δέσει υπέροχα το look σου και θα δώσει μια άλλη διάσταση στα έντονα χρώματα.

Don'ts: - Μην το παρακάνεις με το make-up και τα μαλλιά. Κράτησε και τα δύο σε ήσυχους τόνους, έτσι και εσύ άφησε να ξεχωρίσει το color blocking outfit σου.

- Προσοχή στην υπερβολή. Ωραίο το color blocking, αλλά αν συνδυάσεις πολλά και συγχρόνως έντονα χρώματα και πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους, το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο αστείο.