Μην χάνεις άλλο χρόνο! Αντίγραψε τώρα το look της εβδομάδας

Το denim θα έχει σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο
Μην χάνεις άλλο χρόνο! Αντίγραψε τώρα το look της εβδομάδας



Τετάρτη σήμερα και για άλλη μια φορά δεν ξέρεις τι να βάλεις σήμερα (ας πούμε αλήθειες). Μια ο καιρός μια οι τάσεις, έχεις μπερδευτεί και στο τέλος επιλέγεις τα ίδια και τα ίδια ρούχα. Αυτή την βδομάδα λοιπόν εμπιστεύσου την κλασική και πάντα cool τζιν σαλοπέτα και δημιούργησε το πιο stylish street style. Τελικα δεν είναι και τόσο δύσκολο!

Τι θα χρειαστείς: Mια τζιν σαλοπέτα - κατά προτίμηση σε σκούρα απόχρωση - την οποία θα συνδυάσεις με ένα κατακόκκινο πουλόβερ. Ο συνδυασμός του casual με του cool στοιχείου θα κάνει το look ακόμα πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Φυσικά μπορείς να το επιλέξεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από την δουλειά μέχρι το βράδυ! 

These ​boots are made for walking: Κινήσου εναλλακτικά και απόκτησε ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια από λουστρίνι. Είναι τάση και θα την αγαπήσεις. Δοκίμασε τις μπότες με το συγκεκριμένο look και πήγαινε το στιλ σου σε άλλα επίπεδα. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα χρειαστείς και φυσικά όλα τα beauty προιόντα για να είσαι 100% εντυπωσιακή!

Πως να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι, χωρίς να δείχνει passé!