Μπορντό και μαύρο: Ο συνδυασμός που θα σε βάλει σε χειμωνιάτικο mood

Μπορντό και μαύρο!



 Θέλεις extra θηλυκότητα και λίγο το 2017 να βγεις έξω από τα όρια σου (τα στιλιστικά στην συγκεκριμένη περίπτωση); Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Για μια μέρα έστω δοκίμασε τον χειμωνιάτικο συνδυασμό του μπορντό με του μαύρου και δώσε ένταση στο στιλ σου. Από το πρωί έως το βράδυ, άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και τον νέο χρόνο ξεχώρισε με τις στιλιστικές σου επιλογές.

Δες είναι δα και τόσο δύσκολο!

Δοκίμασε τον σωστά:

Gold baby: Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα κοσμήματα, προτίμησε να συνδυάσεις αυτόν τον συνδυασμό με χρυσά statement κολιέ ή εντυπωσιακά και oversized δαχτυλίδια.

So transparent: Για ένα stylish look, επίλεξε διαφάνειες στα ρούχα σου και παίξε με τα διαφορετικά υφάσματα. 

Για παράδειγμα, επίλεξε ένα total black look όσον αφορά τα ρούχα (μπορεί να είναι φόρεμα, ολόσωμη φόρμα ή μπλούζα με παντελόνι) και σπάσε αυτή την μονοτονία με μπορντό αξεσουάρ. Αυτά μπορούν εύκολα να είναι παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες κ.α. 

Από την άλλη αν είσαι master του styling και κάθεσαι ώρες μπροστά από τον καθρέπτη σου - δοκιμάζοντας άπειρους συνδυασμούς - στο ίδιο outfit συνδύασε το μπορντό με το μαύρο έτσι όπως εσύ θες. Ισορρόπησε όποιο χρώμα από τα 2 πιο πολύ επιθυμείς και κάνε την διαφορά.

Tέλος τα λόγια! Στην gallery που ακολουθεί, δες, διάλεξε και αγάπησε τα μπορντό και μαύρα items που θα δημιουργήσουν το πιο chic συνδυασμό! Απλά δοκίμασε τον!