Κόκκινο + κίτρινο: Ο εξωτικός συνδυασμός του χειμώνα

Με την πρώτη σκέψη μπορει να σου κλωτσάει, αλλά γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη
Κόκκινο + κίτρινο: Ο εξωτικός συνδυασμός του χειμώνα



Σου έχει συμβεί μια απλή ματιά σε μια φωτογραφία, να σε εμπνεύσει και να σου αλλάξει μια συγκεκριμένη γνώμη που είχες για κάτι; Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα κάθε φορά που κοιτάω την φωτογραφία της Gizele στην Κούβα στο ιδιαίτερο show του οίκου Chanel που είχε πραγματοποιηθεί στους δρόμους της Αβάνα. Εμπνεύσου και εσύ από γύρω σου, από τη φύση, τους ανθρώπους και ξέφυγε από τα κλασικά. Επίλεξε έντονα χρώματα και φτιάξε το δικό σου προσωπικό ουράνιο τόξο! 

Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε για το κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Έντονα, εντυπωσιακά και λαμπερά, μπορούν άνετα να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν το τέλειο ζευγάρι για το color blocking. Από τη μία το κόκκινο που συμβολίζει το πάθος και από την άλλη το κίτρινο με τους συμβολισμούς της χαράς και της δημιουργίας, είναι τα 2 χρώματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν τις επόμενες μέρες (γιατι όχι και μήνες).

More general info please:

- Put some color: Ο χειμώνας θέλει χρώμα.  Άσε τα μαύρα για λίγο στη ντουλάπα σου και πρόσθεσε έντονες αποχρώσεις (όπως το κόκκινο και το κίτρινο) σε κάθε ντύσιμο σου.

- Fun & fashion: Λίγο χρώμα (ή και πολύ) στην εμφάνιση σου, θα χαρίσει extra bonus χαράς και αισιοδοξίας στην διάθεση σου. Τα χρώματα σίγουρα έχουν δημιουργηθεί γι' αυτό τον λόγο.

Πως να δοκιμάσεις τον εξωτικό συνδυασμό:

- Φόρεσε ένα κατακόκκινο midi ή maxi φόρεμα, με sneakers ή μποτάκια και πες ναι σε ότι κίτρινο αξεσουάρ υπάρχει. Για παράδειγμα ένα τσόκερ, μια τσάντα, statement γυαλιά ηλίου αποτελούν τα τέλεια must-have.

- Φαντάσου ένα κίτρινο χουχουλιάρικο πουλόβερ να το συνδυάσεις με μια ψηλόμεση κόκκινη φούστα. Ο ορισμός του color blocking με τον πιο κομψό τρόπο. Ισορρόπησε το τόσο έντονο outfit με αξεσουάρ και παπούτσια σε ήπιες και nude αποχρώσεις.

- Αν πάλι φοβάσαι να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω με αυτά τα 2 χρώματα, μην το δοκιμάσεις με την πρώτη. Πειραματίσου αρχικά με τα αξεσουάρ και στη συνέχεια όταν θα νιώσεις σίγουρη, δημιούργησε πολλά και εντυπωσιακά σύνολα με πρωταγωνιστές το κίτρινο και το κόκκινο.

Στην gallery που ακολουθεί check ποια κόκκινα και κίτρινα items μπορείς να επιλέξεις και εσύ από εδώ και πέρα.