Οι 4 τσάντες που πρέπει να αποκτήσεις το 2019

H Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα αποκτήσουν άλλο νόημα



To μυαλό και η καρδιά μας είναι στην Άνοιξη και στο Καλοκαίρι. Eίναι αυτό που ανυπομονείς να αλλάξεις όλη τη ντουλάπα σου, τα ρούχα σου και ειδικότερα τα αξεσουάρ και τις τσάντες σου. 4 είναι οι τοπ τάσεις που είδαμε τώρα στα catwalk και κάτι μας λέει ότι θα θες να τις δοκιμάσεις και στη συνέχεια να κρατήσεις όλες τις τσάντες μία, μια.

1. Τσάντα μέσης.

Πρακτική, ιδιαίτερη, πολυμορφική, η τσάντα μέσης έχει καταφέρει από ένα καθημερινό αξεσουάρ να μεταμορφωθεί σε ένα ένα luxury item. 

Alexander Wang

Givenchy

Chanel

2. 90΄s shoulder τσάντα.

Είμαι σίγουρη ότι η Sarah Jessica Parker βρίσκεται σε μια γωνία και χαμογελάει. Οι μικρές χαριτωμένες τσάντες ώμου είναι εδώ για να δώσουν κάτι άλλο στο στιλ μας. Μια θηλυκή και χαριτωμένη πινελιά.  Διάλεξε έντονα χρώματα ή παστελ αποχρώσεις, αναλογα την διάθεση και το προσωπικό σου στιλ.

Prada

Μichael Kors

3. Τοte τσάντα.

Την ξέρεις καλά, είναι μεγάλη, ευρύχωρη και στιλάτη. Αυτό που θα ξεχωρίσεις φέτος είναι τα διαφορετικά υλικά όπως το PVC και τα ιδιαίτερα δέρματα.

Μichael Kors

Versace

4.Tσάντα από φυσικά υλικά.

Επιστροφή στην φύση με τσάντες από φυσικά υλικά, όπως σχοινιά και κλωστές. Με μεγάλη ευκολία θα συνδυαστούν με κάθε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό look.

Michael Kors

Altuzarra