Πως να ντυθείς αν έχεις σωματότυπο αχλάδι

Άραγε ποια ρούχα σε κολακεύουν;



Πολλές διάσημες όπως η Kim Kardashian, η Eva Mendes, η Jennifer Love Hewitt και η Katherine Heigl, έχουν ένα κοινό στοιχείο μεταξύ τους και αυτό είναι ο σωματότυπος αχλάδι που διαθέτουν. Και όταν λέμε αχλάδι εννοούμε το σώμα που έχει πιο ανοιχτή περιφέρεια και λεκάνη και το πάνω μέρος της μέσης είναι πιο λεπτό. Είναι το άκρως γυναικείο σωματότυπο που θεωρείται από τα πιο σέξι ειδικά από τους άντρες αφού αναδεικνύονται τα σημεία που συγκεντρώνουν το πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν έχεις και εσύ παρόμοιο σώμα τότε πρέπει να διαβάσεις την παρακάτω λίστα με το τι πρέπει να φοράς :

- Φορέστε φούστες σε Α γραμμή, έτσι ώστε να καμουφλάρονται οι πιο ανοιχτοί γοφοί σας.

- Επιλέξτε τζιν ή παντελόνια σε στιλ καμπάνας έτσι ώστε να ισορροπείται η περιφέρεια σας με το άνοιγμα στο κάτω μέρος του παντελονιού.

- Προτιμήστε στράπλες φορέματα για να τονίσετε τους ακάλυπτους ώμους σας και να μετατοπίσετε όλο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο σημείο.

- Τα jacket που το μήκος τους σταματούν ακριβώς πάνω από την μέση είναι η ιδανικότερη λύση για εσάς γιατι οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα σας προσθέσει επιπλέον όγκο στην περιοχή που δεν θέλετε.

- Αν επιλέξετε ρούχα που έχουν βολάν στο πάνω μέρος τότε θα κάνετε πολύ καλά, γιατί το μάτι πέφτει εκεί ακριβώς και όχι παρακάτω και στην περιφέρεια.

- Δοκιμάστε σε ένα look να φορέσετε στο πάνω μέρος όποιο ανοιχτό και έντονο χρώμα σας αρέσει και από κάτω να διαλέξετε κάτι σε σκούρα απόχρωση. Η χρωματική αντίθεση θα δημιουργήσει την οπτική ψευδαίσθηση ότι είστε πιο αδύνατη.

Δες εδώ, τα do και τα don'ts αν έχεις λεπτά πόδια και μεγάλη περιφέρεια!