Nόνη Δούνια: Μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο σπίτι της

Η Νόνη, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και μας δείχνει το μοντέρνο διαμέρισμα της στο Ν. Φάληρο όπου ζει με την οικογένειά της.
Nόνη Δούνια: Μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο σπίτι της



Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Γυναίκες" του Epsilon, υποδέχθηκε το ΟΚ το διαμέρισμά της στο Νέο Φάληρο. Στο συγκεκριμένο σπίτι, η Νόνη Δούνια μένει τα τελευταία 5 χρόνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και τα δύο τους παιδιά, Στάθη και Ζαφειρία, ενώ στην περιοχή του Φαλήρου κατοικούν συνολικά 12 χρόνια. 

"Το σπίτι μου είναι λουσμένο στο φως, για αυτό το επέλεξα! Γενικά δίνω πολύ μεγάλη σημασία στον προσανατολισμό ενός σπιτιού. Προτιμώ τα ανατολικά" είπε. Μπαίνοντας στο σπίτι, υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει δύο σαλόνια, μια τραπεζαρία και την κουζίνα. 

"Ο Στάθης και η Ζαφειρία θα γίνουν 10 και 9 χρονών αντίστοιχα το καλοκαίρι, λατρεύουν τις σπιτικές κοτομπουκιές που φτιάχνω στον φούρνο, ενώ ο Κυριάκος προτιμά το κοτόπουλο με λαχανικά στο γουόκ. Όταν είμαστε με τα παιδιά στο σπίτι, χαλαρώνουμε κυρίως στο κεντρικό λευκό καναπέ στο πρώτο σαλόνι μας". 

Όσο για την καθημερινότητα της; "Ξυπνάω κάθε μέρα στις 7:15 το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ετοιμάσω το πρωινό των παιδιών για να φύγουν για το σχολείο. Ο Στάθης πηγαίνει στην Δ' Δημοτικού και η Ζαφειρία στη Γ'. Το μεσημέρι περιμένω πάντα να επιστέψουν από το σχολείο. Τους ετοιμάζω φαγητό και μετά φεύγω για την εκπομπή". 

Τα αντικείμενα που κυριαρχούν στο σπίτι είναι τα κεριά και οι οικογενειακές φωτογραφίες. Επιπλέον έχουμε δύο κατοικίδια στο σπίτι, το χρυσόψαρο της Ζαφειρίας και τη νεροχελώνα του Στάθη". 

"Αυτή η πολυθρόνα ήταν κάποτε η πολυθρόνα του θηλασμού μου. Τη μεταποίησα με ύφασμα με έντονα χρώματα και εκεί πλέον χαλαρώνω πολλές φορές διαβάζοντας" λέει η Νόνη Δούνια, κρατώντας το μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, Ο τελευταίος κύκνος. 

Δες το μοντέρνο σπίτι της Mαρίας Κορινθίου ΕΔΩ