Sun-kissed! Ηλιοκαμένη επιδερμίδα!

Κάν’ το όπως ηJLo!
Sun-kissed! Ηλιοκαμένη επιδερμίδα!



Ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και πιο καλοκαιρινός και όλες σιγά σιγά έχουμε ξεκινήσει τις πρώτες εξορμήσεις στη θάλασσα απολαμβάνοντας την αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε στο make up μας τώρα που καλοκαιριάζει και πώς θα κάνουμε πιο λαμπερό το μαύρισμα που σιγά σιγά θα αποκτάμε; Σου έχω τη λύση, αφού σήμερα θα μιλήσουμε για το bronzed look! 
Το καλοκαίρι η… ιεροτελεστία του make up είναι λίγο πιο εύκολη, αφού είναι σαφώς λιγότερα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε! Άλλωστε, η ανεμελιά αυτής της εποχής δεν… σηκώνει το βαρύ μακιγιάζ. Θέλουμε να δείχνουμε φρέσκες και φυσικά όμορφες, μακριά από τις υπερβολές στις οποίες υποκύπτουμε το χειμώνα. Να πάρουμε κάτι από τη λάμψη της Jennifer Lopez που είναι η ιέρεια του bronzed lookκαι μας κάνει να ζηλεύουμε την αψεγάδιαστη και… τέλεια ηλιοκαμένη επιδερμίδα της. 

Πώς μπορούμε όμως δημιουργήσουμε μια bronze επιδερμίδα ή να τονίζουμε τα ήδη μαυρισμένα χαρακτηριστικά μας; Με τέσσερα απλά βήματα!

Βήμα 1ο
Καθαρισμός προσώπου και μάλιστα σε βάθος. Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου με το κατάλληλο για τον τύπο δέρματός σου σαπούνι, εφαρμόζεις την ενυδατική σου, απλώνοντάς τη με απαλές κινήσεις και κάνοντας παράλληλα μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού τόσο το make up όσα και η πούδρα απλώνονται καλύτερα σε ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα. 
Βήμα 2ο
Η ώρα του make up. Προτίμησε ένα loose make up και άπλωσέ το ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου ή με τη βοήθεια ενός πινέλου. Στη συνέχεια, με ένα φαρδύ και μεγάλο πινέλο, άπλωσε την πούδρα σου για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Η πούδρα σου πρέπει να είναι bronze και η απόχρωσή της 1-2 τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου, όπως φυσικά και το foundation που θα χρησιμοποιήσεις. Πρόσεξε πολύ την απόχρωση που θα επιλέξεις, αφού αυτό που θέλεις είναι να δείχνεις φυσική και όχι υπερβολικά μαυρισμένη. 
Βήμα 3ο
Για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου χαμογέλα και εφάρμοσε το ρουζ ακριβώς στα μήλα του προσώπου σου. Στη συνέχεια, για πιο ομοιόμορφο και σταθερό αποτέλεσμα, άπλωσε πάνω από το ρουζ σου λίγη πούδρα και όση έχει απομείνει στο πινέλο πέρασέ τη σε μέτωπο, μύτη και πιγούνι. 
Βήμα 4ο
Βάψε ελαφρά τα μάτια και βάλε αρκετές στρώσεις αδιάβροχης μάσκαρα, ενώ ολοκλήρωσε με ένα lip gloss σε αποχρώσεις κοντά στο χρώμα των χειλιών σου. 
Δύσκολο; Δεν νομίζω!

Bonus Tips
1. Προτίμησε μια λαμπερή πούδρα την οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως σκιά. Μην αγχώνεσαι για την επιλογή της πούδρας, αφού θα βρεις αρκετές στα καταστήματα καλλυντικών για να επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα, όπως θα βρεις και πολλές σκιές, κραγιόν και gloss ιδανικά για bronze make up που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη! 
2. Μια bronze πούδρα και ένα λαμπερό lip gloss είναι αρκετά για να δείξουν το πρόσωπό μας super sexy και εξωτικό! 

Το καλοκαίρι έρχεται και όλα θα γίνουν πιο όμορφα! Χαμογελάστε πλατιά και θα τα ξαναπούμε σύντομα!