Bασίλης Μπουλούμπασης: Πώς μεταμόρφωσα την Μελίνα Ασλανίδου!

Ο κομμωτής των διασήμων μιλά για την εμφάνισή της στο «The Voice».
Bασίλης Μπουλούμπασης: Πώς μεταμόρφωσα την Μελίνα Ασλανίδου!



Η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στην πρεμιέρα του «The Voice» θύμισε κάτι από τη δεκαετία του ΄80.

Η διάσημη caoch του ΑΝΤ1 επέλεξε να φορέσει μια μακριά στραφταλιζέ τουαλέτα που έφερε την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου, με έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και σπαστό μαλλί που επιμελήθηκε προσωπικά ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Ο κομμωτής που αναδεικνύει το hair style των διασήμων μίλησε στο followme.gr και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την χθεσινή εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου.

- Τι αλλαγές έκανες στα μαλλιά της;
«Αρχικά να αναφέρω ότι επιμελήθηκα μόνο τα μαλλιά της Μελίνας. Το μακιγιάζ φρόντισε η Έλσα Πρωτοψάλτη και το styling ο Denis Kolpodinos. Συνεννοηθήκαμε λοιπόν, μαζί να κόψουμε λίγο τα μαλλιά της. Κάναμε ένα έντονο φιλάρισμα στις άκρες για να είναι πιο ανάλαφρα και να έχουν μια πιο έντονη κίνηση και αλλάξαμε λίγο το χρώμα τους, κάνοντάς τα πιο κόκκινα και φωτίζοντας τις άκρες. Σε ό,τι αφορά το χτένισμα, θα έλεγα ότι δοκιμάσαμε κάτι πολύ απλό: ένα χαλαρό - σπαστό μαλλί πιασμένο μόνο από τη μία μεριά».

- Άρεσε στην coach του ΑΝΤ1 το αποτέλεσμα;
«Ναι η Μελίνα ήταν πολύ ικανοποιημένη από την εμφάνισή της το βράδυ της Κυριακής. Άρεσε στην ίδια όπως και στον κόσμο, αφού στα social media της έκαναν πολύ καλά σχόλια για τα μαλλιά και το στιλ της. Ακόμη και στον Γιώργο Λιάγκα άρεσε αφού σχολίασε πολύ θετικά την ώρα του live την εμφάνισή της».

- Υπήρξαν βέβαια και κάποια αρνητικά σχόλια για την χθεσινή εμφάνισή της.
«Το σημαντικό είναι ότι η Μελίνα έμεινε ικανοποιημένη. Από εκεί και πέρα είναι λογικό να μην αρέσουμε σε όλους. Δεν μπορεί μία εμφάνιση να συγκεντρώνει μόνο θετικά σχόλια, είναι φυσικό και υπάρξουν και εκείνοι που δεν τους άρεσε. Πάντως ακούσαμε πολύ καλά σχόλια για το χθεσινό στιλ της και της ίδιας της άρεσαν πολύ τα μαλλιά που της έφτιαξα».

Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο «The Voice».