Οι φιλάνθρωποι και οι απάνθρωποι: Τι συμβαίνει στα ταξίδια των celebrity;

Ήξερες ότι κανείς δεν αναγνώριζε τον Orlando Bloom στις φιλανθρωπικές του επισκέψεις;
Οι φιλάνθρωποι και οι απάνθρωποι: Τι συμβαίνει στα ταξίδια των celebrity;



Τι πραγματικά συμβαίνει όταν οι διάσημοι κάνουν ταξίδια σε χώρες που εκπέμπουν SOS; Ένα άρθρο στην Guardian, έρχεται να αποκαλύψει όλες εκείνες τις άγνωστες ιστορίες των διασήμων που κάνουν υπερατλαντικά ταξίδια προκειμένου να παράσχουν φιλανρθρωπική βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη. 

Τι μάθαμε από αυτό το άρθρο και τις διηγήσεις ενός ανώνυμου υπαλλήλου που συνεργάστηκε σε αυτές τις χώρες με τους διασήμους; 

Ότι ο Sean Penn σαν camp manager απειλούσε ότι θα καταγγείλει στο CNN εκείνους που δεν εργάζονταν σκληρά. Μάθαμε επίσης, ότι οι υπάλληλοι των Ηνωμένων Εθνών εκδιώχθηκαν από τη μοναδική σκηνή που είχε κλιματισμό στην Αϊτή όταν η Christina Aguilera θέλησε να διοργανώσει δεξίωση με cocktail. 

Και ότι κανείς δεν αναγνώρισε τον Orlando Bloom και τον Matt Dillon στα φιλανθρωπικά τους ταξίδια. Πιστεύω θα το ξεπέρασαν γρήγορα. 

Μόνο καλά πράγματα είχαν να πουν για την Angelina Jolie η οποία χαρακτηρίστηκε η απόλυτη επαγγελματίας.  Ήξερε τόσο πολλά πράγματα για τους πρόσφυγες. Πάντα είχε μαζί της τον δικό της cameraman και οι υπάλληλοι το μόνο που είχαν να κάνουν είναι να βρουν τα location και τους ανθρώπους που θα μιλούσε. Άφηνε, ακόμη, πάντα άναυδους τους ειδικούς με τις γνώσεις της. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο David Beckham, ο οποίος το μόνο που ζήτησε είναι ένα απόγευμα για να παίξει ποδόσφαιρο με τα παιδιά.  Άψογος ήταν και ο Lionel Messi για τον οποίο είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα  όταν επισκέφτηκε την Αιτή. 

Βέβαια, υπάρχουν και οι celebrity που έμειναν ανώνυμοι. Έτσι, μάθαμε ότι ένας Bρετανός ηθοποιός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέθυσε και αποπλάνησε μία ντόπια, ότι μία χυμώδης ηθοποιός ζήτησε να της βρουν t-shirt με συγκεκριμένο κόψιμο και ότι μία Βρετανίδα ηθοποιός σαπουνόπερας απαίτησε να έχει εμφιαλωμένο νερό από την Ευρώπη σε κάθε στάση που έκανε στην Αφρική. 

Δες ΕΔΩ ποιοι είναι οι διάσημοι με χρυσή καρδιά.