Συμβαίνει και στις διάσημες! Τα λάθη των stars στο μακιγιάζ

Τι πρέπει να κάνεις για να μη σου συμβεί ποτέ!
Συμβαίνει και στις διάσημες! Τα λάθη των stars στο μακιγιάζ



Όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας επαγγελματίας make up artist θα έκανε ένα τέτοιο λάθος. Το μόνο σενάριο που «παίζει» στο μυαλό μου είναι ότι, για παράδειγμα, η Νικόλ Κίντμαν θέλοντας μέσα στη λιμουζίνα που τη μετέφερε να ανανεώσει το μακιγιάζ της έβαλε βιαστικά λίγη λευκή πούδρα, χωρίς όμως να την απλώσει σωστά. Κι αυτό τα έντονα φωτογραφικά φλας δεν το… συγχωρούν! Το αποτέλεσμα ήταν να διακρίνεται ένα λευκό στρώμα στο πρόσωπό της.Αναλογίζεσαι βέβαια ότι κανείς δεν τους το είπε, π.χ. ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί, αλλά καιπάλι σκέφτεσαι ότι κι εσένα σου ‘χει τύχει να μείνει λίγο μαρουλάκι ή κραγιόν στα δόντια σου και κανένας δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να σου το πει…
Δεν χρειάζεται όμως πανικός, αυτό που χρειάζεται είναι να έχουμε πάντα ένα καθρεφτάκι μαζί μας για να ελέγχουμε την εμφάνισή μας, αλλά και να επιλέγουμε σωστά ποια πούδρα μας ταιριάζει. 

Είδη πούδρας
1. Σε compact μορφή, είναι πιο εύχρηστη. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, δίνει ματ αποτέλεσμα με διάρκεια και την εφαρμόζεις με σφουγγαράκι.

Πολύ καλή η Compact Powder by H&M 

2. Πούδρα σε σκόνη, δίνει πιο ελαφρύ αποτέλεσμα. Θα σας συνιστούσα τις μπεζ αποχρώσεις αν έχετε μελαμψή επιδερμίδα ή κάποια διάφανη που ταιριάζει σε όλες μας. Η αόρατη πούδρα μπορεί να σου φαίνεται σαν «ταλκ», όμως όταν την απλώσεις γίνεται ένα με το make up σου δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορεί να ταιριάξει με οποίο foundation έχεις στο νεσεσέρ σου, όλες τις εποχές του χρόνου! Την εφαρμόζεις με ένα μεγάλο πινέλο.

Σου προτείνω την Mattifying Loose Powder Inglot

3. Πούδρα με λάμψεις. Προϊόν 2 σε 1, αφού δίνει και τις πολυπόθητες γυαλάδες. Τη συστήνω για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις!

Πολύ καλή η Loose Shimmer Powder Laura Mercier

Όποια κι να διαλέξεις να θυμάσαι ότι η πούδρα δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ σου, ακόμα και στο κραγιόν σου – πέρνα λίγη πούδρα στα χείλη σου πριν το τοποθετήσεις και θα κάνεις ώρες να το ανανεώσεις!

Μην ξεχνάς ότι όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη και με ένα καλό τσεκ στο μαγικό σου καθρεφτάκι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! 
See you soon, girls!