Bill Cosby: 35 γυναίκες μιλούν στο New York Magazine για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν

Ιστορίες με εκπληκτικές ομοιότητες.
Bill Cosby: 35 γυναίκες μιλούν στο New York Magazine για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν



Για πρώτη φορά 35 από τις 46 γυναίκες που κινήθηκαν νομικά ενάντιον του Bill Cosby, μίλησαν δημόσια, δείχνοντας το πρόσωπό τους, στο New York Magazine. Το περιοδικό φωτογράφισε την κάθε κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Το ίδιο συνέβη και με τις συνεντεύξεις. Αυτό που σημειώθηκε ήταν ότι όλες οι ιστορίες είχαν "εκπληκτικές ομοιότητες".

Πρόσωπα διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, διηγήθηκαν τη δική τους σκληρή προσωπική ιστορία, γύρω από το πως έζησαν το βιασμό από το διάσημο αμερικανό κωμικό.

Barbara Bowman
Παραγωγός- Σκηνοθέτης

"Ένιωθα σαν φυλακισμένη. Σα να με είχαν απαγάγει. Θα ήθελα να κυκλοφορήσω στους δρόμους του Manhattan και να φωνάξω "με βιάζει ο Bill Cosby". Αλλά ποιος θα με πίστευε; Κανείς".

Η Bowman γνώρισε τον Cosby, όταν ήταν 17 χρονών. Βιαζόταν κατ' εξακολούθηση για δυο χρόνια.

Victoria Valentino
Πρώην Μοντέλο/ Playmate τo 1963

"Ξεκούμπωσε το φερμουάρ του, και με ανάγκασε να του κάνω στοματικό sex. Mετά με γύρισε στα τέσσερα, με βίασε κι έφυγε. Πριν βγει από την πόρτα τον ρώτησα πως θα παω σπίτι μου. "Πάρε ταξί" μου είπε".

Η Victoria περιγράφει την ιστορία που έζησε όταν λίγο καιρό μετά το θάνατο του 6χρονου γιου της, γνώρισε σε ένα δείπνο τον Bill Cosby, o οποίος είπε ότι θα της έδινε ένα χάπι που θα την έκανε να αισθανθεί  καλύτερα. Τελικά την νάρκωσε και η συνέχεια περιγράφηκε πιο πάνω.

 
Jewel Allsion
Μοντέλο

"Μου σύστησαν τον Cοsby μέσω του πρακτορείου μου. Βγήκαμε για ένα δείπνο. Με κέρασε ένα ποτήρι κρασί το οποίο είχε απαίσια γεύση. Άρχισα να μην αισθάνομαι καλά.

Με σήκωσε με τα δυο χέρια από την καρέκλα και με μετέφερε σε ένα δωμάτιο, όπου υπήρχε ένας καθρέφτης στον τοίχο και μου είπε να κοιταχτώ. Μετά πήρε το δεξί μου χέρι, το έβαλε πίσω από την πλάτη μου. Θυμάμαι να βλέπω σπέρμα στο πάτωμα. 

Δες εδώ τον Bill Cosby να ομολογεί ότι έχει βιάσει γυναίκα.