Lamar Odom : Στην εντατική ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian

Σε οίκο ανοχής της Nevada βρέθηκε αναίσθητος ο πρώην superstar του ΝΒΑ, Lamar Odom.
Lamar Odom : Στην εντατική ο πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian



O Lamar Odom, πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian και πάλαι ποτέ superstar του μπάσκετ, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Nevada.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο 35χρονος Αμερικανός, βρισκόταν στο Dennis Hof’s Love Ranch, έναν από τους μεγαλύτερους VIP οίκους ανοχής των ΗΠΑ, όπου χρησιμοποίησε υποκατάστατα Viagra. Ο Odom βρέθηκε στην σουίτα του αναίσθητος και έγινε άμεσα διακομιδή στο νοσοκομείο του Las Vegas. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Odom έχει υποστεί ανακοπή ενώ παραμένει σε κόμμα.

Στο πλευρό του είναι η Khloe Kardashian από την πρώτη στιγμή, όπως και η Kim Kardashian και η Kris Jenner. Οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει μέσα στις επόμενες ώρες ο οργανισμός του 35χρονου άντρα ωστόσο φαίνεται πως έχει σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες και τα νεφρά.

Ο Lamar Odom θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στο ΝΒΑ, έχοντας κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με τις ΗΠΑ το 2004 αλλά και το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2010 στην Τουρκία, ωστόσο αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κοκαΐνη και το αλκοόλ, κάτι που τον οδήγησε και στο διαζύγιο με την Khloe Kardashian πριν 2 χρόνια.

Οι ιερόδουλες που εντόπισαν τον Odom

Δες ΕΔΩ πόσα χρήματα έχει ξοδέψει σε πλαστικές επεμβάσεις η Khloe Kardashian

Tags: