ECOS: βραβεύτηκαν ως τα ασφαλέστερα προϊόντα καθαρισμού στην Αμερική και το 2015!

Έξυπνη επιλογή για μια πιο "πράσινη" καθημερινότητα



Τα διάφανα προϊόντα ECOS, κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή και πρωτοπόρου χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη και καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού και της προσωπικής περιποίησης, ακολουθώντας μια πολύ ιδιαίτερη, "πράσινη" φιλοσοφία . Είναι διάφανα, χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα, με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες με φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα και ταυτόχρονα είναι άκρως αποτελεσματικά! 

 

Ακριβώς για αυτή την ανωτερότητά τους, τα ECOS βραβεύτηκαν ως τα ασφαλέστερα προϊόντα καθαρισμού στην Αμερική και το 2015! Συγκεκριμένα, η Earth Friendly Products έλαβε την ανώτερη διάκριση “Safer Choice Partner of the Year” από τον κυβερνητικό οργανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής EPA ( Environmental Protection Agency), ενός οργανισμού με παγκόσμιο κύρος στα περιβαλλοντικά θέματα σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον τον Ιούνιο του 2015.

Το πρόγραμμα “Safer Choice”, με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες , επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης αλλά και ασφαλή για την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος . Τα απορρυπαντικά και καθαριστικά ECOS κυκλοφορούν πλέον και στην Ελλάδα, με την παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση του “Safer Choice” και είναι βεβαιωμένα η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επιλογή στα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι. 
Σύμφωνα με τoν Jim Jones, Assistant Administrator of EPA's Office of Chemical Safety and Pollution Prevention « Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την ηγετική θέση και την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και προώθησης χημικών βιομηχανιών και προϊόντων. Η Earth Friendly Products έχει αποδείξει, προχωρώντας σε καινοτομίες αειοφορίας ενός μεγάλου μέρους της οργάνωσής της, ότι μπορεί να ευημερεί ενώ παράλληλα παράγει πιο υγιή προϊόντα και υπηρεσίες διαθέσιμες για το σπίτι, την δουλειά και την αναψυχή» 

Η ελληνικής καταγωγής Διευθύνουσα Σύμβουλος της Earth Friendly Products, Κέλλυ Βλαχάκη δήλωσε ότι: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται από το Environmental Protection Agency ( ΕPA ) η συνεχής μας δέσμευση για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στην Earth Friendly Products, πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να δίνουμε στους καταναλωτές τα εργαλεία που χρειάζονται για να προβαίνουν σε συνειδητές αγοραστικές αποφάσεις και πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα “Safer Choice” κάνει αυτό ακριβώς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζεται η συνεργασία μας με το EPA και ελπίζουμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν τα βήματά μας» 

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια.