Σεξ: Πώς την πέφτουν οι γυναίκες; Ατάκες για να πιάσει το νόημα!

Ρωτήσαμε 10 κορίτσια τι λένε για να μη γυρίσουν μόνες στο σπίτι.
Σεξ: Πώς την πέφτουν οι γυναίκες; Ατάκες για να πιάσει το νόημα!



Παραπονιέσαι γιατί όλες γύρω σου κάνουν σεξ εκτός από εσένα, ενώ δεν σου λείπει τίποτα; Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι δεν φλερτάρεις, δεν διεκδικείς αυτό που θες και δεν δίνεις πράσινο φως στο πρόσωπο ενδιαφέροντος. Κοινώς, κρατάς μια παθητική στάση και περιμένεις πότε θα ξυπνήσει ένας άντρας που θα κάνει την κίνηση ματ. Αν, λοιπόν, βαρέθηκες την αναμονή και είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση πρέπει να είσαι ενημερωμένη. 

Τι ατάκες λένε, λοιπόν, τα κορίτσια ώστε οι άντρες να πιάσουν το νόημα; Ρωτήσαμε 10 γυναίκες και πήραμε τις παρακάτω απαντήσεις. 

Βασιλική, 33

«Πάμε μια βόλτα να πάρουμε αέρα;». Ψέματα δηλαδή. Πάμε να φιληθούμε και να κάνουμε σεξ είναι η σωστή μετάφραση. 

Ιωάννα, 25

«Είναι κρίμα να τελειώσει έτσι άδοξα η βραδιά και κανείς από την παρέα να μην κάνει σεξ». Αν δεν θες να είσαι τόσο direct μπορείς να παραλείψεις την έκφραση για το σεξ και να πετάς απλά υπονοούμενα για το πώς θα ήθελες να κλείσει η βραδιά. 

Κατερίνα, 38

«Με συγχωρείς αλλά δεν είμαι καλή παρέα σήμερα. Νομίζω θα βάλω τα κλάματα». Οι άντρες τρελαίνονται για παρηγοριά. Και για έναν μυστήριο λόγο στο μυαλό του άντρα παρηγοριά ίσον σεξ. 

Αθηνά, 35

«Έλα να πιούμε ένα σφηνάκι». Τον παίρνεις από το χέρι πηγαίνετε στο μπαρ και πίνετε μαζί. Μην ξεχνάς, εσύ κερνάς. Προσοχή: Δεν σου λέω να πιάσεις έναν άγνωστο από το χέρι. Πρέπει είτε να είστε στην ίδια παρέα ή να έχει γίνει η γνωριμία.   

Κατερίνα, 27

«Μένεις μόνος σου; Σε ποια περιοχή;». Οι ερωτήσεις – απορίες για το location του σπιτιού πάντα πιάνουν γιατί ο άντρας αρχίζει να καταλαβαίνει ότι θες να δεις το κρεβάτι του. 

Σοφία, 32

Ανοίγεις δίπλα του το tinder και κάνεις ότι τσεκάρεις διάφορους τύπους. Ε δεν θα το πιάσει το υπονοούμενο ότι  ψάχνεσαι; 

Μάνια, 29

Το παν είναι να τον αγγίζεις, να τον κοιτάς στα μάτια και να λες το όνομά του. Αυτή είναι η αλάνθαστη ατάκα. Οι άντρες τρελαίνονται να ακούνε το όνομά τους από γυναίκα που έχει flirtatious διάθεση. 

Λυδία, 23

«Έχω καιρό να νιώσω τόσο ελεύθερη». Έτσι στέλνεις vibe εξαλλοσύνης. 

Μαρίνα, 39

«Κάνει ζέστη ή εγώ ζεσταίνομαι;». Αυτό θα πεις και θα καταλάβει ότι έχεις εξάψεις. Ελπίζω δηλαδή. 

Ηλιάνα, 37

«Έχει πολύ φασαρία εδώ μέσα». Που ερμηνεύεται ως πάμε έξω που έχει ησυχία για να τα πούμε οι δυο μας... (Με αποσιωπητικά). 

 

Δες ΕΔΩ πώς πρέπει να φλερτάρεις σύμφωνα με έναν άντρα.