Care, Share, Play: Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που πρέπει να πας

Αυτό το Σάββατο στην Κηφισιά.
Care, Share, Play: Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που πρέπει να πας



Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί μια φιλανθρωπική εκδήλωση, για πρώτη φορά στον καταπληκτικό νέο χώρο του ιδιωτικού κέντρου προσχολικής εκπαίδευσης Littles, στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μια ημέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους, που συνδυάζει ένα Pre-Christmas Bazaar με χειροποίητα είδη αλλά και χορηγούμενα αντικείμενα από γνωστά καταστήματα/εταιρίες, ένα πλούσιοπρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά και όχι μόνο, όπως και λοταρία με δώρα.

Αυτή θα είναι η 3η χρονιά για το Care Share & Play, το οποίο έχει ξεκινήσει δειλά δειλά με την πρωτοβουλία της ψυχολόγου Τάνιας Μπαγιέρη από το γραφείο της, και συνεχίζει να εξελίσσεται αφού έχει την αμέριστη υποστήριξη φίλων, εθελοντών όπως και ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων. Τις προηγούμενες χρονιές τα έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν στους συλλόγους «Η Καρδιά του Παιδιού» και «Άγγελοι Γης» για την υποστήριξη παιδιών με καρδιοπάθεια και σύνδρομο Rett, αντιστοίχως.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν αυτή τη χρονιά θα διατεθούν στο σωματείο «Δεσμός» για την υποστήριξη σχολείων ανά την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ενώ θα συγκεντρωθούν και αναλώσιμα είδη για τους πρόσφυγες, σε ειδικούς κάδους του Δεσμού. 

Σημαντικός υποστηρικτής στη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα είναι όπως πέρυσι και φέτος το Ψ-Δίκτυο, ως μια ευκαιρία να διευρυνθεί το κοινωνικό του έργο αλλά και να γίνει πιο γνωστό στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, το Ψ-δίκτυο θα δώσει το παρόν, όχι μόνο βοηθώντας στην προετοιμασία και τις ανάγκες τις ημέρες αλλά και λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.
      

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο “Care Share & Play” μέσω κάποιας χορηγίας υπηρεσιών ή προϊόντων για το Bazaar και τη λοταρία, είτε θέλει να προσφέρει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει με την Τάνια Μπαγιέρη προσωπικά (6977310230, tania.bageri@gmail.com) ή με το γραφείο της (τηλ. 210 6838117, info@taniabageri.gr).