Κέρδισέ το: Το Olive Tree Spa κάνει δώρο σε 5 αναγνώστριες από μία θεραπεία αναζωογόνησης!

Μπες στο διαγωνισμό μας followme και βγες πιο λαμπερή από ποτέ! Aromatic Swedish Massage, Sport therapeutic Massage, Ayurvedic Head Massage & Relaxing Foot Massage, Sport therapeutic Massage, Relax Pack-Anti-Stress Back Massage & Refreshing Facial όλα από 60’! Κέρδισέ το!
Κέρδισέ το: Το Olive Tree Spa κάνει δώρο σε 5 αναγνώστριες από μία θεραπεία αναζωογόνησης!



Η Ελιά, αυτό το ευλογημένο δέντρο – Ιερό στην Αρχαία Ελλάδα- γίνεται πηγή ευεξίας και αναζωογόνησης στο Olive Tree Spa, έναν χώρο που σου δίνει το εισιτήριο για ένα μαγευτικό ταξίδι ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας.

Αν το ζητούμενο στη ζωή είναι το ευ ζην, η γνώση και η αγάπη για ζωή, τότε το Olive Tree Spa είναι ο ιδανικός χώρος που ψάχνεις αφού εδώ θα συναντήσεις την αρχαία γνώση μαζί με την εξειδικευμένη εμπειρία των θεραπευτών του Olive Tree Spa. Η διαχρονικά αναγνωρισμένη ελληνική ιατρική συνδυάζεται με την παράδοση της Ταϊλάνδης και υπόσχεται να σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία Spa.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και με λίγη τύχη μπορεί να είσαι ανάμεσα στις 5 τυχερές που θα απολαύσουν μια μοναδική θεραπεία στο Olive Tree Spa.  Το απαλό άγγιγμα των θεραπευτών του Spa, σε συνδυασμό με τις ευωδιές από τα αρωματικά βότανα και αιθέρια έλαια θα τονώσουν τις αισθήσεις, θα ταξιδέψουν το μυαλό μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και θα πατήσουν... restart στην καλή σου διάθεση!

Οι 5 θεραπείες που θα απολαύσουν οι τυχερές είναι: 

- Aromatic Swedish Massage (60’), Γνωστό ως χαλαρωτικό μασάζ, το σουηδικό μασάζ επικεντρώνεται στο μυικό σύστημα.

- Sport therapeutic Massage (60’), Ένας συνδυασμός Shiatsu, σουηδικού μασάζ και τεχνικών μάλαξης των μυών που ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους.

- Ayurvedic Head Massage & Relaxing Foot Massage (60’), Παραδοσιακό μασάζ Ayurvedic, με θερμά έλαια για το μέτωπο, τον αυχένα και τους ώμους.  Ιδανικό για την ανακούφιση από το άγχος και την επίτευξη ενός γαλήνιου ύπνου. 

- Sport therapeutic Massage (60’), Ένας συνδυασμός Shiatsu, σουηδικού μασάζ και τεχνικών μάλαξης των μυών που ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους. 

- Relax Pack-Anti-Stress Back Massage & Refreshing Facial (Αναζωογόνηση Προσώπου) 60’, Με βαθιά και μακράς διάρκειας σταθερά χτυπήματα, αυτό το τονωτικό μασάζ χρησιμοποιεί παλάμες, βραχίονες και αγκώνες για να επικεντρωθεί στην πλάτη, στο λαιμό και στους ώμους. Το αντι-στρες μασάζ βοηθάει στην ανακούφιση των κουρασμένων μυών, μειώνει την ένταση και βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα και μια θεραπεία προσώπου κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Πώς θα διεκδικήσεις το δώρο σου:

Κάνε Like και Share το post του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο facebook!
✔ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ O ΤΥΧΕΡΟΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ OLIVE TREE SPA!

Καλή επιτυχία! 

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook  για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς! 

Info: Το Olive Tree Spa λειτουργεί όλες τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Διεύθυνση: Χατζηγιάννη Μέξη 4, Τ.Κ. 11528 (Περιοχή Χίλτον), Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-7244425

E-mail: info@olivetreespa.gr

Website: www.olivetreespa.gr