15 dream buy δώρα για να χαρίσεις στον εαυτό σου

Αν μη τι άλλο, το αξίζεις...
15 dream buy δώρα για να χαρίσεις στον εαυτό σου



8 Μαρτίου σήμερα και η γιορτή της γυναίκας είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικές και δυνατές είμαστε. Θα το γιορτάσουμε ,θα το χαρούμε και φυσικά θα βγούμε με τις φίλες μας να περάσουμε μια μοναδική μέρα, την δικιά μας μέρα! 

Αν και η παράδοση θέλει να λαμβάνουμε δώρα από τους αγαπημένους μας, σε αυτό το άρθρο θα αντιστρέψουμε λίγο τα πράγματα και θα σου προτείνουμε να πάρεις εσύ η ίδια το δώρο σου. Ναι! Καλά διαβάζεις!

Σκέψου τι έχεις βάλει ''στο μάτι'' από καιρό (ακόμα και αν είναι στην dream-buy λίστα σας) και κάντο δικό σου.

Ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις οικονομία και να ''κόψεις'' τα περιττά έξοδα σου, νομίζω αξίζεις ένα ζευγάρι εντυπωσικά high heels ή εκείνη την τσάντα που είχες ερωτευτεί από την πρώτη ματιά.

Μπες στα αγαπημένα σου e-shop (που με ώρες χαζεύεις!), επισκέψου τα μαγαζιά που μόνο τις βιτρίνες κοιτάζεις και ψάξε το item που θα σου φτιάξει την διάθεση και το στιλ.

Διάλεξε εντυπωσιακά εσώρουχα, μοναδικά σύνολα, λαμπερά κοσμήματα ή ακόμα και το πιο σέξι άρωμα και τόνισε ακόμα περισσότερο την γυναικεία πλευρά σου. Το αξίζεις!

Στην dream-buy gallery που ακολουθεί θα δεις τα πιο stylish και θηλυκά must-have για την γιορτή της γυναίκας. Επίλεξε αυτό (ή αυτά) που σε εκφράζουν και γιόρτασε όπως ποτέ άλλοτε! Χρόνια μας πολλά κορίτσια!

Aν λατρεύεις το ροζ, check εδώ 23 παπούτσια στην πιο γλυκιά απόχρωση!