Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ρίκα Διαλυνά και Χρήστο Λούλη

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ρίκα Διαλυνά και Χρήστο Λούλη



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μμ), για να μάθουμε χορό και να περάσουμε καλά, να συνδυάσουμε το τζιν σορτς με 4 hot συνδυασμούς και να φτιάξουμε μια απολαυστική πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα. Και άλλα πολλά. 

Η Ρίκα Διαλυνά είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. H υπέροχη ηθοποιός μας λέει την ιστορία της με τον Μάρλον Μπράντο και εξηγεί γιατί δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον άντρα της και γιατί πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ποια πραγματικά είναι.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Χρήστο Λούλη. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την οικογένειά του, εξηγεί πώς αισθάνεται που κλείνει τα 40 και δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στο θέατρο.

Συναντάμε τον σπουδαίο Κώστα Γαβρά στην Θεσσαλονίκη. Πηγαίνουμε κομμωτήριο να φτιάξουμε τέλεια μαλλιά με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μπέττυ Μαγγίρα. Κάνουμε 4 hot συνδυασμούς για το τζιν σορτς. Είμαστε yolo και μαθαίνουμε χορό.

Κάνουμε ασκήσεις για να ανακουφίσουμε τα σημεία του σώματός που ταλαιπωρούνται από την καθιστική ζωή. Τον αυχένα, την πλάτη, τους πήχεις και την κνήμη. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια συγκλονιστική πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα. 

Ο κηπουρός, Σωτήρης Βρεττός, μας δείχνει πώς θα κάνουμε το δικό μας μπονσάι.  Βρίσκουμε τον τρόπο για να κάνουμε τις μετακινήσεις του παιδιού μας ασφαλείς και εύκολες. 

Πηγαίνουμε σινεμά στο «Γάμος αλά Ελληνικά 2» και δοκιμάζουμε αρώματα και καλλυντικά στο ανανεωμένο Perfume Hall, στο κέντρο της Αθήνας.

 

43_Trailer(video) from join us on Vimeo.