Υλικά:
-1 κονσέρβα καλαμπόκι
-1 αβοκάντο ώριμο, καθαρισμένο σε φέτες
-2 ντομάτες κομμένες σε τέσσερα μέρη
-2 κ.σ. χυμό λεμόνι
-1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-αλάτι & πιπέρι.
Εκτέλεση:
1. Ανοίγουμε προσεκτικά την κονσέρβα και αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μεγάλο μπολ.
2.Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
ΤΙP: Μπορούμε να προσθέσουμε ελιές, εαν το επιθυμούμε.
Σημείωση:
Το αβοκάντο πωλείται άγουρο. Όταν το αγοράσουμε, το αφήνουμε εκτός ψυγείου για 3-4 μέρες μέχρι να μαλακώσει.