Αθηνά Οικονομάκου στο DownTown: Πρώτα θα παντρευτεί η Ντορέτα και μετά εγώ!

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Αθηνά Οικονομάκου στο DownTown: Πρώτα θα παντρευτεί η Ντορέτα και μετά εγώ!



Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του DownTown με σούπερ sexy διάθεση και αποκαλύπτει τι θα απαντούσε αν ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου. 

Δες ένα μικρό απόσπασμα: 

Τα Μedia έχουν βαλθεί να σε αποκαταστήσουν.

Ή θα με παντρεύουν ή θα με χωρίζουν. (γέλια) Ξέρεις τι γίνεται; Πρέπει κάτι να γραφτεί. Ότι είμαι με τον Φίλιππο το έχουν γράψει πολλές φορές, δεν πουλάει πια. Πρέπει λοιπόν να βρουν και να γράψουν κάτι άλλο. Ή ότι παντρεύομαι ή ότι χωρίζω...

Οπότε, δεν παντρεύεσαι μέσα στο 2016;

Όχι. Δεν έχω καθόλου τέτοιες σκέψεις και δεν ξέρω καν πότε θα συμβεί. Μπορεί να παντρευτώ την άλλη εβδομάδα, μπορεί να παντρευτώ και σε δέκα χρόνια. Δεν με συγκινεί ο γάμος.

Ούτε η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι κουμπάρα;

Έκανε πλάκα όταν το είπε αυτό στον «αέρα». Πιστεύω ότι πρώτα θα παντρευτεί η Ντορέττα και μετά εγώ. (γέλια)

Αν σου έκανε τώρα πρόταση γάμου ο σύντροφός σου, δηλαδή, τι θα απαντούσες;

Νομίζω «ναι» θα έλεγα. Είναι μια χαρά η σχέση μου, αλλά δεν υπάρχει τέτοια προοπτική προς το παρόν.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: H Άννα Βαγενά εξηγεί γιατί άπλωσε τα πόδια στη Βουλή, μιλάει για την περίφημη ατάκα περί τουρκοκρατίας ενώ λέει ότι σαν ηθοποιός έβγαζε περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι σαν βουλευτής. 

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Οι δικοί σας άνθρωποι τι λένε για την επίθεση που δέχεστε; 

Στενοχωριούνται. Οι κόρες μου μού λένε να φύγω. Ο Λουκιανός, ως παλιός αριστερός, μου λέει να μείνω για να φέρω εις πέρας αυτό το μικρό έργο που ανέλαβα. Να στηρίξω την προσπάθεια που κάνει αυτή η κυβέρνηση, την οποία πιστεύω. Κάθομαι για λόγους συνειδήσεως, δεν έχω κανένα άλλο όφελος. Μάλλον ζημία έχω, γιατί σίγουρα έχω χάσει ένα μέρος του κοινού μου. 

Το κοινό σας στο θέατρο;  

Ναι. Είμαι 40 χρόνια ηθοποιός και έχω αναπτύξει μια καταπληκτική σχέση με τον κόσμο και τους θεατές, τους οποίους κέρδισα έναν-έναν. Αυτός ο κόσμος με ενδιαφέρει και δεν τον χαρίζω σε κανέναν. Και ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί λόγω πολιτικών θέσεων. Για αυτό λέω ότι έχω υποστεί ζημία από την ανάμειξή μου με την πολιτική. Δεν είχα κανένα όφελος. 

Ως βουλευτής έχετε, όμως, έναν σταθερό μισθό. 

Τα λεφτά που παίρνουμε εμείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα κέρδιζα αν ασχολιόμουν αποκλειστικά με τη δουλειά μου. Είναι 3.000-3.500 ευρώ. Νομίζετε ότι εγώ έβγαζα λιγότερα χρήματα ως ηθοποιός με τις παραστάσεις που έκανα; Προτού γίνω βουλευτής δούλευα πολύ πιο έντονα, ο κόσμος τα ξέρει αυτά. Έκανα περιοδείες χειμώνα - καλοκαίρι, κάλυπτα όλες τις ανάγκες των εργαζομένων και συντηρούσα και την οικογένειά μου. Αυτό έχει πάει πίσω με τη βουλευτική μου θητεία. Από αυτή την υπόθεση οικονομικά έχω ουσιαστικά ζημία. Κάνοντας δύο ή τρεις περιοδείες σε έναν μήνα μπορεί να έβγαζα πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνω από τη Βουλή. Και με αυτά τα χρήματα, κάλυπτα και τις υποχρεώσεις του θεάτρου. Υποχρεώσεις οι οποίες τρέχουν χωρίς να μπορώ να τις καλύψω από την καθαυτή θεατρική δουλειά μου. 

Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς την τρέσα της Κατερίνας Καινούργιου; Οι συντάκτες του DT σε απόγνωση.  

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Προσπαθήσαμε να κοιμηθούμε στη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (τα καταφέραμε;). 


Ποιο New York Fashion Week; Πήγαμε στο σουρεάλ Fashion Show των Σαμαρά- Κωστέτσου στα Σκόπια και μείναμε άφωνοι. 

Ήρθε το τέλος της παρέλασης και της προσευχής; Οι μαθητές θα πρέπει να αλλάξουν τις καθιερωμένες συνήθειες χρόνων; Ψάξαμε και βρήκαμε τι ισχύει στον υπόλοιπο πλανήτη. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει πιεστεί υπερβολικά: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα πηγαίνει σε ψυχολόγο γιατί εδώ και καιρό κάνει αρνητικές σκέψεις ότι μπορεί να πέσει και να χτυπήσει. 

Marilyn Monroe: Η δόξα, οι άντρες και ο θάνατος μέσα από τα μάτια της. 

Vladimir Putin: Τα σκάνδαλα εκατομμυρίων, οι φήμες για τις γυναίκες της ζωής του και οι λεπτομέρειες αμύθητης χλιδής πρωταγωνιστούν στην ταραχώδη διαδρομή του ανθρώπου που μετατράπηκε από δευτεροκλασάτος πράκτορας της KGB σε απόλυτος κυρίαρχος της Ρωσίας. 

Θα διαβάσεις επίσης όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,

Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.